Artikkeli 17.5.2024

Goforen asiakastyytyväisyys kaikkien aikojen korkein

A group of people having a meeting

Goforen asiakkaat ovat tällä hetkellä tyytyväisempiä kuin koskaan. Kevään juuri valmistuneessa mittauksessa Goforen asiakkaiden NPS eli net promoter score oli 65, kun se oli viime syksynä 55. Goforen käyttämä IT-palvelualan vertailuarvo-NPS on 37. Kevään mittaustulos on Goforen mittaushistorian korkein.

Miten tämä hieno saavutus mahdollistettiin, myynnin ja asiakasarvon johtaja Riikka Vilminko-Heikkinen?

– Sanalla sanoen johdonmukaisuudella. Olemme pitäneet heikommassakin markkinatilanteessa kiinni asiakkuusstrategiastamme, jossa rakennamme isoja asiakkuuksia eli panostamme vahvasti nykyisiin asiakkaisiin. Arvolupauksemme mukaisesti pidämme yhtä hyvää huolta myös uusista asiakkaista.

– Tuloksista nousee mielestäni esiin kolme hienoa asiaa: teemme laadukasta työtä, asiakkailla on valtava luottamus meihin ja osaajamme ovat sitoutuneita. Pyrimme olemaan asiakkaita lähellä käyden vahvaa, jatkuvaa dialogia. Näin saamme koko ajan palautetta, joka auttaa meitä korjaamaan mahdolliset ongelmat saman tien. Asiakkaille on myös tosi tärkeää, että asiantuntijoiden vaihtuvuus on vähäistä.

Goforelaisten entisestäänkin pienentynyt, alle 10 %, vaihtuvuus on noussut heikossa markkinatilanteessa suurempaan rooliin kuin kasvumarkkinassa ja vaikuttanut positiivisesti asiakaskokemukseen. Goforelaiset ovat erittäin sitoutuneita sekä yhtiöön että asiakkaisiinsa.

Myös hakijakokemus erinomainen

Moni alan osaaja myös haluaa goforelaiseksi, ja vahvan työnantajakuvamme ansiosta huippuosaajat hakeutuvat aktiivisesti Goforelle. Tästä syystä Goforella kiinnitetään jokaiseen hakijakohtaamiseen erityistä huomiota, tavoitteena tarjota paras mahdollinen hakijakokemus.

Viimeisimmässä arvioinnissa Goforen yleinen hakijakokemus saavutti keskiarvon 4,39/5, mikä kuvastaa sitoutumistamme kunnioittavaan ja ammattimaiseen vuorovaikutukseen läpi koko rekrytointiprosessin. Erityisesti korostuivat vuorovaikutus Goforen työntekijöiden kanssa, riittävän tiedon saanti Goforesta, sen kulttuurista ja arkipäiväisestä työstä sekä rekrytointiprosessin nopeus. Yli 95 % hakijoista on kokenut tulleensa kohdelluksi suurella kunnioituksella, mikä todistaa lämpimästä ja inhimillisestä lähestymistavastamme.

Lisäksi 89 % hakijoista koki, että rekrytointiprosessi vastasi Goforen työnantajamielikuvaa, vahvistaen sitoutumistamme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Lähes 90 % vastaajista pitää Goforea edelleen houkuttelevana työnantajana tulevaisuudessa, mikä innostaa meitä jatkamaan työtä erinomaisen hakijakokemuksen kehittämiseksi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös