Lehdistötiedote 7.2.2024

Goforen vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen ja verkkolähetys

7.2.2024 11:15:00 EET

Gofore Oyj julkaisee vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteensa tiistaina 20.2.2024 noin klo 9.00. Toimitusjohtaja Mikael Nylund ja talousjohtaja Teppo Talvinko esittelevät tuloksen suorassa verkkolähetyksessä samana päivänä klo 13.00.

Gofore toivottaa osakemarkkinoiden ja median edustajat tervetulleeksi seuraamaan tilaisuutta myös paikan päälle Goforen uudella pääkonttorilla Tampereella, Peltokatu 34. Medialla on mahdollisuus haastatella yhtiön edustajia verkkolähetyksen päätyttyä noin klo 14.00. Paikan päälle tulijoita pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan torstaihin 15.2.2024 mennessä osoitteeseen investorrelations@gofore.com.

Lähetys pidetään englanniksi ja sitä voi seurata osoitteessa
https://gofore.videosync.fi/q4-2023. Osallistujat voivat lähettää lähetyksen aikana kysymyksiä, joihin vastataan sen lopussa. Verkkolähetykseen ei tarvitse ilmoittautua.

Tilaisuuden esitys ja verkkolähetyksen tallenne ovat saatavilla julkistamisen jälkeen Goforen sijoittajasivuilta. Katsaus on myös saatavilla osoitteessa https://gofore.com/sijoita/tiedotteet-ja-raportit/.

Lisätietoja:

Emmi Berlin
IR Lead
Gofore Oyj  
p. 0400 903 260
emmi.berlin@gofore.com 

Images

Gofore

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös