Sisäpiiritieto 5.6.2023

Sisäpiiritieto: Gofore menestyi hyvin Verohallinnon laajassa puitejärjestelyn kilpailutuksessa

Gofore Oyj
Sisäpiiritieto
5.6.2023 klo 16.30

 

Sisäpiiritieto: Gofore menestyi hyvin Verohallinnon laajassa puitejärjestelyn kilpailutuksessa 

Gofore on valittu toimittajaksi Verohallinnon IT-asiantuntijapalveluja koskevassa, laajassa puitesopimuksen kilpailutuksessa. Osa-alueiden, joihin Gofore tuli valituksi, yhteenlaskettu kokonaisarvo on 106,5 miljoonaa euroa ja resurssitarpeen on arvioitu olevan 90-110 henkilötyövuotta vuosittain. Hankinnan ilmoitettu arvo ja resurssitarve jakautuvat kullakin osa-alueella kolmen valitun puitesopimustoimittajan välillä ns. ranking-järjestyksessä. 

Gofore valittiin ykköstoimittajaksi infrakonsultoinnin, teknisen tiedonhallinnan ja laadunvarmistuksen asiantuntijapalvelujen osa-alueisiin sekä kolmanneksi analytiikan ratkaisujen osa-alueella. Puitesopimuksen kilpailutus koostui kuudesta osa-alueesta: ohjelmistokehityksen asiantuntijapalvelut, analytiikan ratkaisut, infrakonsultoinnin asiantuntijapalvelut, tekninen tiedonhallinta, laadunvarmistuksen asiantuntijapalvelut sekä määrittelyn tuki, fasilitointi ja ratkaisukonsultointi. Kuuden vuoden mittaisen puitejärjestelyn kokonaisarvo on 150 miljoonaa euroa. Asiakkaalla ei ole määräostovelvoitetta. 

Gofore on Verohallinnon kumppani laajasti koko palvelutarjonnallaan. Nyt kilpailutettu puitejärjestely korvaa nykyisin voimassa olevan vastaavan puitejärjestelyn, jossa Gofore on ollut toimittajana web-teknologian, tietokantojen ja testaamisen asiantuntijapalveluiden sekä pilviasiantuntijoiden osa-alueilla. Kun uudet puitesopimukset on solmittu valittujen toimittajien kanssa, voi Verohallinto alkaa tilata toimeksiantoja uusien sopimusten mukaisesti. 

Gofore sai hankintapäätöksen tiedokseen tänään 5.6.2023, ja päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä. 

– Verohallinto on meille pitkäaikainen, merkittävä asiakas. Erityisesti laadunvarmistuksessa olemme yhdessä rakentaneet kyvykkyyden, joka mahdollistaa Verohallinnolle jatkuvan kehittämisen suurissa, kansallisesti erittäin merkittävissä järjestelmissä. On hienoa, että voimme jatkaa ja syventää tätä yhteistyötä, jonka lisäksi meille aukeaa myös uusia mahdollisuuksia, toteaa Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 300 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös