Sisäpiiritieto 20.11.2023

Sisäpiiritieto: Gofore valittu uudelleen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ICT-kumppaniksi

Gofore Oyj
Sisäpiiritieto 
20.11.2023 KLO 10.45 

Sisäpiiritieto: Gofore valittu uudelleen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ICT-kumppaniksi 

Gofore on valittu ensisijaiseksi kumppaniksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ICT-palvelujen kehittämiseen ryhmittymänä Amagi Oy:n kanssa. Gofore osallistui hyvinvointialueen ICT-konsultointipalveluiden puitesopimuksen avoimen menettelyn mukaiseen kilpailutukseen. Ryhmittymän tarjous sai parhaat pisteet kokemuksesta ja osaamisesta sekä tiimihaastattelusta. 

Kilpailutettu sopimus on jatkoa aiemmalle sopimukselle, jonka puitteissa Gofore on toimittanut ensisijaisena kumppanina palveluita Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle sen perustamisesta alkaen. Gofore on tukenut vahvasti myös hyvinvointialueen valmistelua sote-uudistuksen eri vaiheissa. 

Asiakkaan arvioima sitoumukseton kokonaisarvo seitsemän vuoden mittaiselle hankkeelle on 44 miljoonaa euroa, joka vastaa noin 49 000 henkilötyöpäivää. Asiakkaalla ei ole määräostovelvoitetta, ja se voi ostaa nk. ranking-periaatteella puitesopimuksen alaisia palveluja myös kahdelta muulta valitulta toimittajalta. 

Gofore sai hankintapäätöksen tiedokseen tänään 20.11.2023, ja päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös