Sisäpiiritieto 31.8.2023

Sisäpiiritieto: Gofore voitti Traficomin tarjouskilpailun kaikki osa-alueet

Gofore Oyj
Sisäpiiritieto
31.8.2023 klo 16.30 

Sisäpiiritieto: Gofore voitti Traficomin tarjouskilpailun kaikki osa-alueet 

Gofore on valittu ensisijaiseksi toimittajaksi liikenne- ja viestintävirasto Traficomin arkkitehtikonsultoinnin puitejärjestelyä koskevassa tarjouskilpailussa. Asiakkaan arvio viiden vuoden mittaisen puitejärjestelyn kokonaisarvoksi on 15 miljoonaa euroa ja työmääräksi 21 000 henkilötyöpäivää. 

Gofore osallistui puitesopimuksen usean toimittajan välillä tehtyyn kilpailutukseen sen kaikilla neljällä osaamisen osa-alueella; tietoarkkitehdit, toiminta-arkkitehdit, teknologia- ja sovellusarkkitehdit sekä tietojärjestelmäarkkitehdit. Gofore valittiin ykköstoimittajaksi kaikkiin neljään osa-alueeseen. 

Puitesopimuksen kilpailutuksen päätös tehtiin ns. ranking-perusteella, ja jokaiselle osa-alueelle valittiin kolme toimittajaa. Asiakkaalla ei ole määräostovelvoitetta. 

Gofore on ollut Traficomille hyvin pitkäaikainen ja laaja-alainen kumppani, myös arkkitehtipalveluissa. Gofore on vuosien varrella ollut mukana esimerkiksi viraston sovelluskehityksessä ja konsultoinut monipuolisesti sen kehityshankkeita. 

– Meille on kunnia olla Traficomin kaltaisten, yhteiskunnan tärkeitä palveluja ylläpitävien tahojen digitaalisen murroksen ykköskumppani. Kiitos sekä asiakkaalle luottamuksen jatkumisesta että jokaiselle Traficomin hankkeissa toimineelle goforelaiselle hyvästä työstä, toteaa Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund

Gofore sai hankintapäätöksen tiedokseen tänään 31.8.2023, ja päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös