Blogi • 18.09.2017

Business design – lyhyt oppimäärä yksissä kansissa

Business design – lyhyt oppimäärä yksissä kansissa

Mitä on Business design? Miten asiakkaiden tarpeet voidaan huomioida strategisessa päätöksenteossa? Uunituore Goforen Business design booklet antaa tähän vastaukset.
Business design booklet tarjoaa kattavan johdatuksen aiheeseen. Opas kertoo, mitä business design on käytännössä sekä millaisiin liiketoiminnan haasteisiin sen avulla voidaan löytää ratkaisuja.
– Tärkeintä business designissa on ottaa mukaan sekä yrityksen asiantuntijat että asiakkaat tunnistamaan uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia, kertoo oppaan kirjoittanut Senior Business Designer Hanna-Riikka Sundberg.
Yhteistyöllä taataan se, että kartoitetuissa liiketoimintamahdollisuuksissa huomioidaan sekä asiakkaan tarpeet että yrityksen strategiset tavoitteet.
Gofore haluaa kirkastaa asiakkailleen, mistä business designissa on kyse, ja miten asiakasyritykset voivat kehittää liiketoimintaansa asiakaslähtöisemmin. Oppaan sisältö pohjautuu osaamiseen, jota ovat kartuttaneet lukuisat business designin asiakasprojektit sekä yhteistyö alan ammattilaisten kanssa. Oppaan tarkoitus on innostaa lukijoita ajattelemaan asiakas- ja käyttäjäkokemusta uudessa valossa, erityisesti palvelumuotoilun ja strategisen päätöksenteon yhteydessä.
Opas on tarkoitettu kaikille business designista kiinnostuneille: se tarjoaa sekä nopean katsaukseen aiheeseen että tukea business designiin liittyvien asioiden kanssa painiskeleville ammattilaisille. Oppaasta hyötyvät myös ne lukijat, jotka pohtivat business designin mahdollisuuksia uuden liiketoiminnan synnyttämisessä juuri kasvavilla ja kilpailukykyisillä markkinoilla.

Lataa englanninkielinen opas tästä.

 

Lisää tietoa Goforen Business design -palveluista:
Soile Roth, puh. 0400 782 737,

Hanna-Riikka Sundberg

Hanna-Riikka toimii Senior Business Designerin roolissa Goforella. Hänellä on kokemusta erityisesti asiakas- ja käyttäjätutkimuksesta sekä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä lukuisilla toimialoilla. Hanna-Riikan tavoitteena on tuoda asiakkaiden ja käyttäjien tarpeet osaksi yritysten strategista päätöksentekoa.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.