Blogi 27.12.2017

Edelleen paras työpaikkani

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Ei sillä, ettenkö olisi siitä päivittäinkin kiitollinen, mutta tähän aikaan vuodesta se nousee aina erityisesti pintaan. Nimittäin se, että olen taas saanut olla vuoden Suomen parhaassa työpaikassa parhaiden työkavereiden kanssa.
15.12.2017 tuli täyteen kolme vuotta työelämääni Goforella. Olin ollut talossa vasta reilun kuukauden, kun pystyin kutsumaan tätä parhaaksi työpaikakseni (https://gofore.com/paras-tyopaikkani/). Työilmapiiri Goforella oli jo silloin jotakin käsin kosketeltavan ainutlaatuista. Työkulttuurista ja työhyvinvoinnista on entistä vahvemmin tullut minulle sydämenasia. Siksi onkin ihanaa toimia nykyään yhtenä Tampereen Culture Coacheista.
Olin noin 100. työntekijä Goforella ja pian meitä on jo 400! Parhaiden työkavereiden määrä on lähes nelinkertaistunut. Hämmästelen edelleen viikoittain sitä, miten samanhenkistä ja ”goforemaista” porukkaa meille on onnistuttu rekryämään. Pidän varsin onnistuneena konseptina sitä, että ammatillisen osaamisen ja kehittymiskelpoisuuden lisäksi arvioimme haastatteluissa myös kulttuurillista yhteensopivuutta.
Näihin vuosiin on mahtunut paljon mahtavia hetkiä. Tulin Goforelle perustamaan Service Deskiä ja ensimmäisen vuoden aikana palvelimme kolmea asiakasta. Nyt kolme vuotta myöhemmin Service Centerimme palvelee lähes 20 ylläpidon asiakasta. Sen lisäksi tarjoamme lukuisia palveluita myös goforelaisille sisäisen Service Centerimme kautta. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt merkittävästi ja minusta tuntuu, että olen myös itse kehittynyt ihmisenä siinä sivussa. Toivon, että tulevina vuosina Service Centerimme kasvaa edelleen sekä asiakasmäärältään että myös palvelutarjoamaltaan ja että pystymme tulevaisuudessakin pitämään kiinni pyrkimyksestämme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Service Center -tiimi

Viimeiset kaksi vuotta olen myös ollut osa Tampereen viihtyvyysryhmää. Viihtyvyys on jokaisen asia ja meillä on jo niin paljon viihtyvyyttä edistäviä asioita toimistolla, että voisi ihmetellä, mihin tarvitsee erikseen viihtyvyysryhmää. Minusta on silti hienoa, että asiaan panostetaan ja sitä ei jätetä vain jonkun vastuulle. Ryhmänä olemme olleet mukana ideoimassa ja järjestämässä yhteisiä tapahtumia, miettimässä toimistoviihtyvyyttä ja rakentamassa osaltamme yhteisöllisyyden henkeä. Haikein mielin jättäydyn parin vuoden jälkeen ryhmästä taka-alalle ja samalla odotan innoissani, mitä uusi, entistä ehompi yhteisöllisyysryhmä keksii iloksemme ensi vuonna.
Tampereen viihtyvyysryhmä 2017

Vuoden 2017 paras hetki on ehdottomasti ollut se, kun Great Place to Work -gaalassa ilmoitettiin Goforen tulleen valituksi Suomen parhaaksi työpaikaksi. Koin olevani etuoikeutettu voidessani olla läsnä tuolloin kokemassa kaiken sen jännityksen ja täpinän, mikä edelsi voittoa ja sen mielettömän ilon, kun voitto oli selvillä. Kävellessäni kahviomme läpi ja nähdessäni gaalassa otetun valokuvan seinällä, muistan aina uudelleen tuon päivän tunteet ja joka kerta voin rehellisesti sisimmässäni iloita, sillä koen aidosti Goforen olevan, ei vain Suomen, vaan myös minun paras työpaikka.

Ennen kaikkea minulla on ollut viimeiset kolme vuotta töissä hauskaa. En ennen Goforea uskonut, että niin voisi tai edes kuuluisi olla. Tekemistä voi olla ajoittain paljonkin, mutta hymy ei silti hyydy koskaan ja aamulla toimistolle lähteminen ei ärsytä. Päinvastoin etäpäivinä on vähän ikävä sitä tunnelmaa, mikä toimistolla on.
Vuonna 2014 kirjoitin blogaukseeni: ”Yksi asia on varma, minä en ainakaan lähde täältä kulumallakaan.” Sori toverit, saatte kestää minua jatkossakin, sillä olen edelleen tuosta satavarma.

Gofore Crew

Jenna Salo

Jenna works as the Continuous Services Lead and a Service Manager. Providing her customers with peace of mind is the guiding principle for Jenna's everyday work. Work culture is also dear to her heart. In her spare time, Jenna is the humble servant of two chihuahuas, and yankee cars and circle skirts light a fire in her soul.

Takaisin ylös