Blogi 25.10.2017

Gofore Espoon kaupungin kehittäjäkumppaniksi

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Digitalisaation asiantuntijayritys  Gofore Oyj on tullut valituksi Espoon kaupungin digitaalisten palveluiden kehittäjäkumppaniksi usealla eri hankinnan osa-alueella. Tarjouskilpailun kohteena oli digitaalisia palveluja ja sähköistä asiointia koskevat kehittämisen asiantuntijapalvelut sekä näitä täydentävät tuki- ja ylläpitopalvelut. Kehittäjäkumppanuus-järjestelyn kokonaisarvoksi oli tarjouspyynnössä arvioitu 6 miljoonaa euroa. 
Kilpailutus oli jaettu seuraaviin osa-alueihin: 
A: Scrum master -kehittäjät
B: UX-/UI-kehittäjät
C: Kehittäjät (back-end, mikropalvelut)
D: Integraatioasiantuntijat
E: QA-asiantuntijat ja tietoturva-asiantuntijat
F: DevOps-asiantuntijat
G: Release manager -asiantuntijat
H: Backlog manager -asiantuntijat
I: Moniosaajatiimit.
Gofore tuli valituksi ensisijaiseksi toimittajaksi järjestelyn osa-alueille A, B, C, D, G, H sekä I. Lisäksi Gofore valittiin yhdeksi toimittajista osa-alueelle F. Osa-alueittain solmittavat puitesopimukset ovat määräaikaisia ja kestoltaan neljä vuotta. Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. 
Hankintapäätökset syntyivät tällä ja edellisellä viikolla. Sopimukset allekirjoitetaan toimittajien ja tilaajan välillä aikaisintaan kahden viikon kuluttua kunkin hankintapäätöksen synnystä.
Lisätietoja:
Gofore Oyj
Riikka Vilminko-Heikkinen
Kunnat ja aluehallinto
riikka.vilminko-heikkinen@gofore.com
p. 044 528 5181
 
 
 
 
 
 

Gofore Oyj

Takaisin ylös