Blogi 10.11.2017

Gofore jatkaa Helsingin yliopiston puitetoimittajana

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 10.11.2017 KLO 12.00
Helsingin yliopisto ja Gofore jatkavat yhteistyötään. Gofore valikoitui mukaan ketterän kehityksen puitejärjestelyyn seuraavalle neljävuotiskaudelle. Helsingin yliopiston kilpailuttama puitejärjestely kattaa kehitys- ja asiantuntijapalvelut. Järjestelyssä on mukana neljä toimittajaa.
Helsingin yliopiston puitesopimuksen maksimiarvo on kahdeksan miljoonaa euroa. Gofore arvioi, että sen osuus sopimuksesta olisi vuosittain noin miljoona euroa.
Sopimuksessa jatkavat samat toimittajat, jotka ovat tehneet yhteistyötä Helsingin yliopiston kanssa edelliset neljä vuotta.
Yhteistyössä Helsingin yliopisto ja Gofore kehittävät Suomen suurimman yliopiston digitaalisia palveluita käyttäjien moninaisiin tarpeisiin.
– Goforen asiantuntijat tekevät Helsingin yliopistolle ketterän kehityksen periaatteiden mukaisesti muun muassa ohjelmistosuunnittelua, -kehitystä ja konsultointia, kertoo sopimuksesta vastaava Goforen Business Manager Ville Nordberg.
Lisätietoa:
Ville Nordberg
Business Manager, Opetus & Liikenne
puh. 050 506 0017
ville.nordberg@gofore.com
Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa ja Münchenissa jo yli 350. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: gofore.com.

Gofore Oyj

Takaisin ylös