Blogi 24.6.2021

Gofore on virallinen Microsoft CAF Ready -kumppani

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 3 vuotta sitten.

Microsoft on myöntänyt Goforelle virallisen Cloud Adoption Framework (CAF) Ready -kumppanistatuksen. Gofore pystyy nyt toteuttamaan asiakkailleen Microsoftin Cloud Adoption Framework -mallin mukaisia Azure-pilvipalveluita. CAF Ready kumppanuus on tae siitä, että Goforella on vaadittavaa osaamista mallin parhaiden käytäntöjen noudattamiseen, jotta asiakkaalle voidaan tarjota paras mahdollinen tuki Azure-pilvipalveluiden joustavassa ja turvallisessa käyttöönotossa.

Jos harkitset pilvipalveluiden käyttöönottoa, Goforen ja Microsoftin yhteistyö tarjoaa yrityksellesi asiantuntijaorganisaation kattavan tuen.

“Ohjaamme ja autamme asiakasta kaikissa pilvipolun vaiheissa pilvistrategiasta aina pilvimigraatioon saakka ja noudatamme Microsoftin CAF-mallin parhaita käytäntöjä ja oppeja. Näin pilvipalveluiden käyttöönotosta tulee systemaattista ja kustannustehokasta, mikä puolestaan säästää asiakkaan aikaa ja resursseja. Tavoitteenamme on aina taata asiakkaalle aidot hyödyt Azure-pilvisiirtymästä”, kertoo Goforen pilviliiketoimintajohtaja Jussi Puustinen.

“Olemme tyytyväisiä, että Gofore on saavuttanut Microsoft CAF Ready -kumppanistatuksen ja että heidän asiantuntijuutensa on auditoitu kolmannen osapuolen toimesta. Tämän osaamisen avulla organisaatiot voivat nopeuttaa Azure-pilvisiirtymäänsä aina strategisesta suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon asti varmistaen liiketoimintansa modernisoinnin onnistumisen. Onnittelut Goforelle tästä merkittävästä saavutuksesta”, sanoo Vesa-Matti Paananen, Microsoftin kumppaneista vastaava teknologiajohtaja.

Pilvipalvelut mahdollistavat organisaation ketterän ja kestävän kehityksen myös tulevaisuudessa. CAF Ready -kumppanuuden myötä Goforen Azure-pilvipalveluosaamisen tarjonta laajenee ja monipuolistuu entisestään. Gofore tarjoaa pilvipalvelukonsultointia neliportaisen mallin avulla riippuen asiakasorganisaation tarpeista ja toiveista:

  • Pilvivision luominen ja strategian määrittäminen
  • Turvallisen Azure-pilvipohjan ja -hallintamallin luominen
  • Uudistuminen jav ankka arkkitehtuurisuunnittelu ja toteutus
  • Vaivaton ja tehokas ylläpito ja jatkuva kehittäminen.

Tutustu tarkemmin työhömme pilvipalveluiden parissa: gofore.com/pilvi

Lisätietoja:
Jussi Puustinen
jussi.puustinen@gofore.com
+358406744748

Azure

cloud

pilvipalvelut

Jussi Puustinen

Pilvi- ja jatkuvat palvelut

Jussi Puustinen vetää Goforella Cloud&DevOps -yksikköä ja hän on ulkoilmaa rakastava IT-ammattilainen, jolle jatkuvan asiakasarvon luominen on lähellä sydäntä. Jussilla on kokemusta IT-palveluiden koko elinkaarelta yli 20 vuoden ajalta - aina strategisesta suunnittelusta toteutuksiin ja alasajoon asti. Hän kukoistaa saadessaan auttaa asiakkaita hyödyntämään uusia teknologioita tuloksellisesti.

Takaisin ylös