Blogi 25.4.2017

Gofore valikoitui Hanselin sopimustoimittajaksi

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Digitaalisten palveluiden asiantuntijayritys Gofore on valittu valtionhallinnon johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluiden puitejärjestelyn toimittajaksi.
Gofore tuli valituksi Hanselin kilpailutuksessa kahteen puitejärjestelyn neljästä osa-alueesta. Ne ovat strategiakonsultointi ja tietohallinnon kehittäminen.
Strategiakonsultointiin kuuluu muun muassa organisaation johtamisen ja prosessien kehittämistä. Tietohallinnon kehittämiseen sisältyy esimerkiksi kokonaisarkkitehtuurin, tietohallinnon riskienhallinnan ja projektinhallinnan kehitystehtäviä.

Digitalisaatio on yhtä kuin kulttuurin muutos

Maailma muuttuu. Muutos myös nopeutuu ja asioiden kompleksisuus kasvaa.
”Julkishallinnon organisaatioiden kyvykkyys muuttua ja vastata näihin tarpeisiin ei ole riittävä. Kysymyksessä on kulttuurin muutos, joka edellyttää organisaatioilta jatkuvasti entistä enemmän ketteryyttä, kokeilunhalua ja itseohjautuvuutta”, sanoo Goforen johdon konsultoinnin palveluista vastaava johtaja Mikael Nylund.
Goforen valinta Hanselin strategiakonsultiksi on luonteva askel, sillä Gofore on itsekin historiansa varrella muuttunut bittien ja digitaalisten välineiden osaajasta uudenlaisen tekemisen ja kulttuurin sanansaattajaksi.
Digiosaajia haetaan nyt Hanselin lailla yleisemminkin johdon kouluttamiseen.
”Tarvitaan ketterää kokeilun kulttuuria ja nopeita feedback-luuppeja. Tällä hetkellä toiminnan kehittäminen ja päivittäinen työ mielletään monissa organisaatoissa erillisiksi tehtäviksi, vaikka muutoksen tekemisen pitäisi olla erottamaton osa työtä”, Nylund lisää.

Hyvä yhteistyö Hanselin kanssa jatkuu

Gofore on ollut Hanselin puitesopimustoimittajana johdon konsultointipalvelujen nelivuotisessa puitejärjestelyssä vuodesta 2013 alkaen. Nämä sopimukset ovat koskeneet hanke- ja projektinhallintapalveluja. Goforen yhteistyö Hanselin kanssa on jatkunut vuodesta 2011 erilaisissa digitaalisten palvelujen toteuttamiseen ja toteutuksen ohjaukseen sekä tietohallinnon kehittämiseen liittyvissä hankkeissa.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Mikael Nylund
Johdon neuvonantaja, digitaalinen liiketoiminta
Liiketoimintavastaava
mikael.nylund@gofore.com, 040 540 2280

Takaisin ylös