Blogi 23.2.2022

Kysely muutosten määrästä suomalaisissa yrityksissä

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Selvitämme helmi–maaliskuun aikana, kuinka monta myyntityöhön kohdistuvaa muutosta suomalaiset yritykset vievät keskimäärin läpi vuonna 2022. Tulokset julkistetaan kevään aikana verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Vastaava kysely toteutettiin viimeksi keväällä 2019, jolloin myyntihenkilöstöön kohdistui vuoden aikana keskimääräisesti 12 erilaista muutosta.

Lyhyeen kyselyyn vastaaminen vie noin 2–3 minuuttia ja vastaaminen tehdään anonyymisti. Yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme yhden 100 euron arvoisen ravintolalahjakortin. Kysely on avoinna 20.3. asti, ja arvonta suoritetaan viikolla 12. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos panoksestasi!

Siirry kyselyyn >>

“Kokemuksemme perusteella tiedämme, että yritykset suunnittelevat vievänsä läpi vuosittain ison määrän erilaisia muutoksia. Mutta kuinka ison? Ja miten niiden määrä on kehittynyt viime vuosina? Näihin kysymyksiin haemme nyt suuntaa-antavia vastauksia. Teimme vastaavan tutkimuksen 2019 ja nyt on kiinnostavaa nähdä miten muutosten määrä on kehittynyt yrityksissäKoska muutoskokonaisuus yrityksissä on erilainen riippuen liiketoimintayksiköstä ja roolista, halusimme kyselyssä keskittyä jokaisesta yrityksestä löytyvään ryhmään: myyntityötä tekeviin”, sanoo johtava konsultti Auli Packalén.

Gofore Oyj

Takaisin ylös