Me olemme Gofore

Uskomme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan.

Me olemme Gofore

Uskomme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan.

Arvomme ohjaavat liiketoimintaamme

1. Gofore on kaikille hyvä työpaikka.

Meillä yksilö on oman työnsä paras asiantuntija. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa.

2. Gofore elää asiakkaiden onnistumisesta.

Onnistuminen tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ratkaisemme haasteet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jatkuvasti tietoa jakaen ja yhdessä kehittyen. Tavoittelemme teollamme positiivista vaikutusta ja olemme sitoutuneet onnistuneeseen lopputulokseen.

18
vuotta liiketoimintaa
580+
goforelaista
64,1
MEUR
liikevaihto 2019
10
toimipistettä ympäri maailmaa

Meidän kulttuurimme

Ainutlaatuinen kulttuurimme muodostuu tasa-arvoisuudesta, avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kunnioitamme ja luotamme itseemme ja ihmisiin ympärillämme. Jokaisella yksilöllä on paikka ja ääni yhteisössämme. Toimimme itseohjautuvasti ja sanomme mielipiteemme rohkeasti. Kulttuurimme menestyy, kun kaikki sitoutuvat yhdessä sen rakentamiseen.

Kulttuurimme kehittyy myös organisaatiomme ja yksilöidemme kehityksen mukana. Keväällä 2017 tarinaamme liittyi palvelumuotoiluyritys Leadin, syksyllä 2018 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solinor ja vuonna 2019 mukaan liittyivät digitaalisen transformaation konsulttiyritys Silver Planet sekä design-toimisto Mangodesign. Vuonna 2017 meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi ja toiseksi parhaaksi Euroopassa.

Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus

Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa edistämällä digitaalista muutosta ja uudistamalla työn tekemisen tapoja. Tavoittelemme merkityksellisiä projekteja, joilla on suuri positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ja ympäristöön. Organisaatiomme, kulttuurimme ja kyvykkyytemme kehittyvät ja mukautuvat jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Haluamme olla tunnistettuja vastuullisena työnantajana – meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen.

Me haluamme olla

Check icon

Kasvava ja kannattava

Check icon

Jatkuvasti uudistuva

Check icon

Vaikuttava ja vastuullinen

Check icon

Kansainvälinen

Olemme Euroopan toiseksi paras työpaikka!

Ensimmäisen arvomme mukaisesti haluamme olla paras työpaikka jokaiselle goforelaiselle. Työkalujamme tehtävän täyttämisessä ovat luottamus, läpinäkyvyys ja avoimuus. Uskomme, että fiksut ihmiset tekevät fiksuja asioita ja yhdessä saamme aikaan entistä hienompia, maailmaa muuttavia asioita.