Me olemme Gofore

Uskomme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan.

Me olemme Gofore

Uskomme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan.

Arvomme ohjaavat liiketoimintaamme

Gofore on kaikille hyvä työpaikka.

Meillä yksilö on oman työnsä paras asiantuntija. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa.

Gofore elää asiakkaiden onnistumisesta.

Onnistuminen tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ratkaisemme haasteet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jatkuvasti tietoa jakaen ja yhdessä kehittyen. Tavoittelemme teoillamme positiivista vaikutusta ja olemme sitoutuneet onnistuneeseen lopputulokseen.

20
vuotta liiketoimintaa
1000+
goforelaista
104,5
MEUR
liikevaihto 2021
19
toimipistettä ympäri Eurooppaa

Meidän kulttuurimme

Ainutlaatuinen kulttuurimme muodostuu tasa-arvoisuudesta, avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kunnioitamme itseämme ja ihmisiä ympärillämme ja luotamme toinen toisiimme. Jokaisella yksilöllä on paikka ja ääni yhteisössämme. Toimimme itseohjautuvasti ja kerromme rohkeasti mielipiteemme. Kulttuurimme menestyy, kun kaikki sitoutuvat yhdessä sen rakentamiseen.

Kulttuurimme kehittyy myös organisaatiomme ja yksilöidemme kehityksen myötä. Keväällä 2017 tarinaamme liittyi palvelumuotoiluyritys Leadin, syksyllä 2018 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solinor, ja vuonna 2019 mukaan tulivat digitaalisen transformaation konsulttiyritys Silver Planet sekä design-toimisto Mangodesign, vuonna 2020 Qentinel Finland ja vuonna 2021 CCEA. Vuonna 2017 meidät valittiin parhaaksi työpaikaksi Suomessa ja toiseksi parhaaksi Euroopassa.

Tutustu palkittuun kulttuuriimme tarkemmin kulttuurikirjamme kautta:

Lataa kulttuurikirja

Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus

Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa edistämällä digitaalista muutosta ja uudistamalla työn tekemisen tapoja. Tavoittelemme merkityksellisiä projekteja, joilla on suuri positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ja ympäristöön. Organisaatiomme, kulttuurimme ja kyvykkyytemme kehittyvät ja mukautuvat jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Haluamme olla tunnettu vastuullisena työnantajana – meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen.

Lue lisää miten Gofore rakentaa eettistä digitaalista maailmaa vastuullisuus sivultamme.

Lue lisää

Code of ethics

Jotta kykenisimme täyttämään tavoitteemme toimialamme edeltäkävijänä, loimme oppaan joka linjaa eettiset pelisääntömme ja perustamme: Code of Ethics.

Tutustu etiikan oppaaseemme

Me haluamme olla

Check icon

Kasvava ja kannattava

Check icon

Jatkuvasti uudistuva

Check icon

Vaikuttava ja vastuullinen

Check icon

Kansainvälinen

Check icon

Ainutlaatuista asiakas- ja työntekijäkokemusta tuottava

Olemme Euroopan toiseksi paras työpaikka!

Ensimmäisen arvomme mukaisesti haluamme olla paras työpaikka jokaiselle goforelaiselle. Työkalujamme tehtävän täyttämisessä ovat luottamus, läpinäkyvyys ja avoimuus. Uskomme, että fiksut ihmiset tekevät fiksuja asioita, ja että yhdessä saamme aikaan entistä hienompia, maailmaa muuttavia asioita.