Blogi 21.6.2022

“Täällä ajatellaan työntekijöiden parasta” – Mikko Luokkamäen työssä asiantuntijuus luo joustavuutta

Gofore Crew

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Mikko Luokkamäelle mastery luo mahdollisuuksia, joustavuutta ja synergiaa.

”Huippuasiantuntijuutta on monenlaista. Voit olla jonkin todella kapean osaamisalueen taitaja, tai monien alojen osaaja, joka pystyy omaksumaan erilaisia rooleja ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Koska Goforella työskentelee runsaasti molempia, tiimejä voidaan koota joustavasti ja räätälöidä asiakastarpeiden mukaan”, Luokkamäki kertoo.

Ylen projektien parissa liki viisi vuotta työskennellyt Luokkamäki on tilaus- ja toimitusketjujen sekä logistiikan ammattilainen. Projektipäällikön roolissa hän on päässyt syventymään pitkäjänteisesti murroksessa olevaan broadcast-alaan ja sen erityispiirteisiin.

”Tiiviin Yle-yhteistyön aikana olen oppinut huiman määrän mediateknologiasta ja saanut erityisosaamista, mitä en olisi taatusti muualta saanut. Olen kehittynyt projektiammattilaisena ja samalla saanut tuoda Yleen omaa projektihallinnan, logistiikan, prossessikehityksen ja palvelumuotoilun osaamistani. Pitkäjänteinen yhteistyö hyödyttää molempia: pääsemme aina erittäin nopeasti uusiin projekteihin tai ratkaistaviin ongelmiin kiinni, kun aikaa ei tarvitse käyttää asiakaskohtaisen perustietojen haalimiseen.”

Oppiminen tapahtuu epämukavuusalueella

Vaikka asiakas pysyy samana, vaihtuvat projektit ja uudet kehitysalueet takaavat, ettei työ käy yksitoikkoiseksi.

”Tällaisessa työssä ei pärjää ilman vahvaa motivaatiota ja tahtoa kehittyä. Täytyy uskaltaa mennä omalle epämukavuusalueelle ja ottaa jatkuvasti haltuun täysin uusia konsepteja ja teknologioita. Omia vahvuuksiani ovat sosiaalisuus, halu tarttua haasteisiin sekä tietynlainen lannistumattomuus vastoinkäymisten edessä”, Mikko pohtii.

Gofore oli hiljattain mukana uudistamassa Ylen valtakunnallista radiojakelutekniikkaa IP-pohjaiseksi. Mittava muutosprojekti toteutettiin tiukassa aikataulussa, sillä vanha jakelutekniikka oli jo poistumassa käytöstä.

”Muutosprojekti oli äärimmäisen palkitseva, ja aikataulussa pysyminen vaati vankkaa luottamusta meidän, asiakkaan ja sidosryhmien välillä. On hienoa, että saan olla asiantuntijuudellani mukana parantamassa tärkeää julkista palvelua ja sen toimintavarmuutta”, Luokkamäki kertoo.

Mastery leviää yli tiimirajojen

Luokkamäki pitää Goforella työskentelyssä erityisesti siitä, että tietoa ja osaamista jaetaan aktiivisesti yli tiimirajojen.

”Gofore on moderni työnantaja, joka luottaa työntekijöihin ja tukee heitä yksilökohtaisesti. Täällä ajatellaan työntekijöiden parasta, ja hyvistä tekijöistä halutaan pitää kiinni. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii alan ensimmäinen yrityskohtainen työehtosopimus. Mastery ei ole koskaan valmista, vaan ajan hermolla pysyminen vaatii jatkuvaa oppimista ja halua kehittyä. Täällä siihen tarjotaan monenlaisia polkuja ja mahdollisuuksia.”

Meillä Goforella kulttuurimme kuudesta voimatekijästä mastery kuvaa sitä osaamista, rohkeutta ja kunnianhimoa, jolla goforelaiset ryhtyvät projekteihin. Se kertoo myös siitä ettemme pelkää rooleja, jotka haastavat osaamistamme. Goforella tarjoamme erinomaiset edellytykset henkilökohtaiseen ja ammatilliseen oppimiseen, ja haluamme jakaa osaamistamme myös kollegoillemme, asiakkaillemme sekä muille sidosryhmillemme.

Lisää huippuosaajiemme uratarinoita löydät täältä.


Etsimme joukkoomme IT-projektipäälliköitä
Lue lisää ja hae

Vahvuutenamme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa sekä työssä että sen ulkopuolella.

Katso avoimet työpaikkamme ja liity joukkoon!

mastery

rekrytointi

Takaisin ylös