Lehdistötiedote 25.10.2017

Gofore Espoon kaupungin kehittäjäkumppaniksi

25.10.2017 16:30:00 EEST

Digitalisaation asiantuntijayritys Gofore Oyj on tullut valituksi Espoon kaupungin digitaalisten palveluiden kehittäjäkumppaniksi usealla eri hankinnan osa-alueella. Tarjouskilpailun kohteena oli digitaalisia palveluja ja sähköistä asiointia koskevat kehittämisen asiantuntijapalvelut sekä näitä täydentävät tuki- ja ylläpitopalvelut. Kehittäjäkumppanuus-järjestelyn kokonaisarvoksi oli tarjouspyynnössä arvioitu 6 miljoonaa euroa.

Kilpailutus oli jaettu seuraaviin osa-alueihin:

A: Scrum master -kehittäjät
B: UX-/UI-kehittäjät
C: Kehittäjät (back-end, mikropalvelut)
D: Integraatioasiantuntijat
E: QA-asiantuntijat ja tietoturva-asiantuntijat
F: DevOps-asiantuntijat
G: Release manager -asiantuntijat
H: Backlog manager -asiantuntijat
I: Moniosaajatiimit.

Gofore tuli valituksi ensisijaiseksi toimittajaksi järjestelyn osa-alueille A, B, C, D, G, H sekä I. Lisäksi Gofore valittiin yhdeksi toimittajista osa-alueelle F. Osa-alueittain solmittavat puitesopimukset ovat määräaikaisia ja kestoltaan neljä vuotta. Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Hankintapäätökset syntyivät tällä ja edellisellä viikolla. Sopimukset allekirjoitetaan toimittajien ja tilaajan välillä aikaisintaan kahden viikon kuluttua kunkin hankintapäätöksen synnystä.

Lisätietoja:
Gofore Oyj
Riikka Vilminko-Heikkinen
Kunnat ja aluehallinto
riikka.vilminko-heikkinen@gofore.com
p. 044 528 5181

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut, voimakkaasti kasvanut ja kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa ja Münchenissa jo yli 350. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® -tutkimuksessa vuonna 2017. Lisätietoa: gofore.com.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös