Lehdistötiedote 18.9.2017

Gofore Oy: Business design – lyhyt oppimäärä nyt yksissä kansissa

18.9.2017 03:07:00 EEST

18.9.2017

Mitä on Business design? Miten asiakkaiden tarpeet voidaan huomioida strategisessa päätöksenteossa? Uunituore Goforen Business design booklet antaa tähän vastaukset.

Business design booklet tarjoaa kattavan johdatuksen aiheeseen. Opas kertoo, mitä business design on käytännössä sekä millaisiin liiketoiminnan haasteisiin sen avulla voidaan löytää ratkaisuja.
– Tärkeintä business designissa on ottaa mukaan sekä yrityksen asiantuntijat että asiakkaat tunnistamaan uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia, kertoo oppaan kirjoittanut Senior Business Designer Hanna-Riikka Sundberg.

Yhteistyöllä taataan se, että kartoitetuissa liiketoimintamahdollisuuksissa huomioidaan sekä asiakkaan tarpeet että yrityksen strategiset tavoitteet.

Gofore haluaa kirkastaa asiakkailleen, mistä business designissa on kyse, ja miten asiakasyritykset voivat kehittää liiketoimintaansa asiakaslähtöisemmin. Oppaan sisältö pohjautuu osaamiseen, jota ovat kartuttaneet lukuisat business designin asiakasprojektit sekä yhteistyö alan ammattilaisten kanssa. Oppaan tarkoitus on innostaa lukijoita ajattelemaan asiakas- ja käyttäjäkokemusta uudessa valossa, erityisesti palvelumuotoilun ja strategisen päätöksenteon yhteydessä.

Opas on tarkoitettu kaikille business designista kiinnostuneille: se tarjoaa sekä nopean katsaukseen aiheeseen että tukea business designiin liittyvien asioiden kanssa painiskeleville ammattilaisille. Oppaasta hyötyvät myös ne lukijat, jotka pohtivat business designin mahdollisuuksia uuden liiketoiminnan synnyttämisessä juuri kasvavilla ja kilpailukykyisillä markkinoilla.

Lataa englanninkielinen opas tästä:
LATAA PDF https://gofore.com/wp-content/uploads/business_design_web.pdf
Lisää tietoa Goforen Business design -palveluista:
Soile Roth, puh. 0400 782 737, soile.roth@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös