Lehdistötiedote 16.10.2017

Gofore Oy: Gofore kehittämään Kelan strategiaa ja johtamisjärjestelmää

16.10.2017 03:01:00 EEST

16.10.2017

Kela on valinnut Goforen toimittajaksi strategian toimeenpanon edistämiseksi. Lokakuussa 2017 käynnistyvä yhteistyö pitää sisällään strategiatyön ja organisaation kehittämisen asiantuntijapalveluja.

Alkava yhteistyö on johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelujen puitejärjestely, joka tukee Kelan vision ja strategisten tavoitteiden saavuttamista. Goforen johdon konsultoinnin asiantuntijat toimivat strategiatyön, johtamisjärjestelmän ja kehittämisohjelmien asiantuntijoina ja valmentajina. Valmennusten kohderyhmää ovat kaikki Kelan strategian toimeenpanoon osallistuvat, eli asiantuntijat, esimiehet ja ylimmän johdon edustajat.

Asiakasvaikuttavuuden tilannekuva johtamisen lähtökohtana

Kelan tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus sekä sisäisille että ulkoisille asiakkailleen. Kela haluaa myös ketteröittää kehittämistoimintaansa tietojärjestelmätyössä. Näiden tavoitteiden toteutumiseksi johdon on kyettävä arvioimaan ja muuttamaan strategiaa tarvittaessa nopeastikin.

– Kelan tavoitteena on asiakaslähtöisesti parantaa ja kehittää toimintaansa, sanoo Kelan strategiapäällikkö Heli Korhola. Vaikuttavuus yhteiskunnassa ja aktiivinen toimiminen verkostoissa ovat tärkeitä panostusalueita.

Gofore tarjoaa Kelalle ennakkoluulottomasti uusia menetelmiä ja työtapoja strategiatyöhön sekä strategian käytäntöön viemiseen. Esimerkiksi uudet vaikuttavuuden johtamisen menetelmät ja työtavat ovat Kelassa ajankohtaisia.

– Nyt alkava yhteistyö osoittaa Kelan ennakkoluulotonta kehittämisotetta sekä valmiutta hyväksyä uudenlaiset ketterät strategisen johtamisen tavat. Tämä lupaa hyvää asiakkaamme uudistumiskyvyn kannalta. Goforelle yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden olla mukana tekemässä yhteiskunnan kannalta merkittävää työtä, kertoo Goforen digitaalisen muutoksen konsultoinnin johtaja Mikael Nylund.

Goforen suunnitelma strategisen kehittämisen johtamiseksi sai kiitosta erityisesti asiakaslähtöisyydestään. Myös ymmärrys Kelan toimintaympäristöstä ja tulevaisuuden ennakoinnista keräsivät kiitosta.

– Yhteiskunnan on digitalisoinnin myötä mahdollista muuttua ennakointikykyisemmäksi. Menemme kohti aidosti asiakaskeskeistä ajattelua, sanoo Goforen johtava konsultti Petri Takala.

Lisätietoa:
Mikael Nylund
Johtaja, digitaalisen muutoksen konsultointi
Puh. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös