Lehdistötiedote 9.6.2017

Gofore Oy: Gofore valittiin Euroopan parhaiden työpaikkojen kärkeen – rennon ammattimainen työkulttuuri pohjana myös kansainväliselle kasvulle

9.6.2017 03:43:00 EEST

Suomen paras työpaikka on nyt myös Euroopan ehdotonta eliittiä. Tulevaisuuden digitaalisia palveluja kehittävä Gofore palkittiin Euroopan toiseksi parhaana työpaikkana Pariisissa 8.6. järjestetyssä Great Place to Work -gaalassa. Kovaan ammattitaitoon sekä rentoon ja avoimeen ilmapiiriin luottava yritys luottaa työkulttuurin voimaan myös kansainvälistymisessään.

”Goforen toiminnan sydämenä, käsinä ja jalkoina ovat innostuneet ja alansa huippua olevat työntekijämme. Palkinto on osoitus siitä, että meille äärimmäisen tärkeät ihmiset myös vilpittömästi viihtyvät työssään, emmekä ole vain Suomen paras työpaikka, mutta myös Euroopan ehdotonta kärkeä”, iloitsee yhtiön kulttuurista ja osaamisista vastaava johtaja Erkki Salminen.

Goforen upea työkulttuuri on esimerkki tavasta johtaa uudistumiskykyisiä yrityksiä, joita muuttuvassa maailmassa tarvitaan:

”Tässä ajassa muutoskyvykkäimmät ja rohkeasti eteenpäin katsovat yritykset pärjäävät. Olemme ymmärtäneet, että tämä saavutetaan inspiroituneiden ihmisten, yhteisen oppimisen sekä avoimuuden avulla. Sama kulttuurimuutos näkyy tällä hetkellä hienosti myös asiakaskunnassamme – digitalisoituva maailma tarvitsee palveluiden kehittämisen lisäksi myös työn ja toimintatapojen uudistamista”, jatkaa Goforen toimitusjohtaja Timur Kärki.

Toukokuussa vahvistetun Leadin-kaupan myötä Gofore on aidosti kansainvälinen firma ja toiminnan laajentaminen Euroopassa on luonnollinen osa yrityksen kasvupolkua. Vahva työkulttuuri toimii loistavana pohjana kansainvälistymiselle ja kärkisijoitus kertoo, että Gofore on myös Euroopan tasolla houkutteleva työnantaja.

KOVAA KASVUA JA ENTISTÄ TYYTYVÄISEMPIÄ TYÖNTEKIJÖITÄ
Kasvu uusille markkinoille ei tarkoita vain liiketoiminnan laajentumista, mutta myös uusia työmahdollisuuksia yrityksen työntekijöille. Goforen johtamistapa korostaa laaja-alaista uuden etsimistä, niin yrityksenä kuin yksilötasolla. Innostavat ja omaa kehittymistä tukevat työtehtävät ovat avoimen kulttuurin ytimessä, ja kansainvälisten mahdollisuuksien tarjoaminen on yksi tapa luoda entistä parempaa työyhteisöä.

”Alansa parhaiden ammattilaisten palkkaaminen on meille tärkeää. Olemme aina uskoneet vahvasti siihen, että työstään syttyvät ihmiset myös inspiroivat asiakkaitamme. Näin huippuasiantuntijuus ja asiakasarvon tuottaminen yhdistyvät ja lopputuloksena on tyytyväinen asiakas. Onnistumisista iloitsevat kaikki”, Salminen lisää.

Yrityksen kehitysvauhti on huimaa, mutta alusta lähtien Goforen arvoissa ykkösenä on ollut, että yritys on jokaiselle mahdollisimman hyvä paikka tehdä töitä. Vuosittainen nousu Great Place to Work -sijoituksissa yhdistettynä jatkuvaan kasvuun todistavat tämän. Viime vuonna yritys sijoittui kuudenneksi Euroopan listalla. Aiemmin tänä vuonna Gofore valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi, ja 3. parhaaksi vuosina 2015 ja 2016.

Great Place to Work Europe -listalle valittiin 100 yritystä 2 340 yrityksen joukosta. Lista perustuu Great Place to Workin toteuttamiin kansallisiin tutkimuksiin 19 eri Euroopan maassa.

Lisätietoja:

Erkki Salminen, johtaja, kulttuuri ja osaamiset
+358 40 738 5650, erkki.salminen@gofore.com

Erkki on Pariisissa edustamassa Goforea. Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse tai tekstiviestillä, jolla voi jättää myös soittopyynnön.

Timur Kärki, toimitusjohtaja
+358 40 828 5886, timur.karki@gofore.com

Riikka Nurminen, markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358 50 486 8600, riikka.nurminen@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös