Lehdistötiedote 20.4.2018

Gofore Oyj: 2M-IT valitsi Gofore Oyj:n puitetoimittajakseen

20.4.2018 10:00:00 EEST

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 20.4.2018 KLO 10.00

2M-IT valitsi Gofore Oyj:n puitetoimittajakseen

2M-IT on valinnut Gofore Oyj:n puitetoimittajaksi kolmella osa-alueella: projektipäälliköt, hankehallinta ja mobiilikehittäminen. Hankinnassa kilpailutettiin 1.3.2018 perustetun 2M-IT Oy:n tarpeita koskeva asiantuntijapalveluiden puitejärjestely. 2M-IT syntyi, kun aiemmin toimineet Medi-IT Oy ja Medbit Oy sulautuivat. Puitesopimus on voimassa määräaikaisena kaksi vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu enintään kaksi vuotta.

”Olemme Goforessa innoissamme syntyneestä puitesopimuksesta. Sote-uudistus ja terveyspalveluiden digitalisoituminen luovat erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja luoda myös täysin uusia terveydenhuollon palveluita ihmiskeskeisesti”, kertoo Gofore Oyj:nterveyden ja hyvinvoinnin toimialavastaavaStefan Baggström.

Asiakkaaksi Suomen suurin julkisomisteinen sote-alan ICT-yhtiö

Suomen suurin julkisomisteinen sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-yhtiö syntyi, kun Medbit ja Medi-IT sulautuivat. 2M-IT palvelee maakuntauudistuksessa sekä syntyviä maakuntia että palveluita luovuttavia tahoja, kuten sairaanhoitopiirejä. 2M-IT:n asiakkaina on 11 syntyvää maakuntaa. Yhtiön liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 415.

”Pystymme nyt palvelemaan kaikkia M2-IT:n asiakkaita, mukaan lukien entiset Medbitin ja Medi-IT:n asiakkaat”, Baggström sanoo.

Projektipäälliköiden, hankejohtamisen ja mobiiliteknologian asiantuntijoiden alueille valittiin kolme toimittajaa, joista Gofore Oyj on mukana jokaisella.

Uusi yhtiö 2M-IT aloitti toimintansa 1.3.2018. Aiemmin Hyvis-ICT sulautui emoyhtiö Medi-IT:hen 1.1.2018. Tytäryhtiösulautumisella valmisteltiin Medi-IT Oy:n ja Medbit Oy:n fuusioitumista.

Lisätietoja:
Stefan Baggström, toimialavastaava, terveys ja hyvinvointi, Gofore Oyj
p. 050 581 6919
stefan.baggstrom@gofore.com

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa, Münchenissä ja Madridissa yli 390. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: gofore.com.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös