Lehdistötiedote 4.3.2019

Gofore Oyj: Gofore ihmislähtöisen Turun kehittämiskumppaniksi

4.3.2019 15:30:00 EET

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 4.3.2019 KLO 15.30


Gofore ihmislähtöisen Turun kehittämiskumppaniksi

Turun kaupunki valitsi digitalisaation asiantuntija Goforen kumppanikseen kaupungin toiminnan ja digitalisaation kehittämisen tueksi. Turun kaupunki kilpailutti puitesopimuksen toimintansa kehittämiseen ja valitsi Goforen mukaan puitesopimusjärjestelyn kahdeksaan osa-alueeseen:

– Data-analytiikan asiantuntijat
– Teknologia-arkkitehtuurin määrittelyn ja toteutuksen asiantuntijuus
– Projektinhallinta ja projektijohtamisen koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijuus
– Nuorempi IT-projektipäällikköpalvelun asiantuntijuus
– Vanhempi IT-projektipäällikkö asiantuntijuus
– Liiketoimintatieto, tietovarastointi (sisältäen tietomallintamisen) ja BI-ratkaisujen asiantuntijuus
– Arkkitehtuuri määrittelyn asiantuntijuus
– Mikropalvelujen kehittäminen ja DevOps-menetelmät.

Yhteistyö Turun kaupungin kanssa on Goforelle tuttua aikaisemmilta vuosilta muun muassa kaupungin toiminnan kehittämisessä, kokonaisarkkitehtuurissa sekä toimintamallityössä. Uudet osa-alueet mahdollistavat myös yhteistyön esimerkiksi data-analytiikan kehittyvällä kentällä sekä erilaisissa ohjelmistokehitys- ja toiminnan arkkitehtuurin kehityshankkeissa.

Turun kaupungin asiakkuudesta vastaava Kari Karru iloitsee menestyksestä kilpailutuksessa: ”Goforella on pitkä ja laaja kokemus läpi toimialojen julkiselta ja yksityiseltä puolelta sekä erittäin motivoitunut henkilökunta toimimaan eri rooleissa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Tämän hankintapäätöksen myötä voimme tarjota Turussa työskenteleville asiantuntijoillemme uusia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ja toisaalta myös muu osaajajoukkomme on nyt Turun kaupungin käytettävissä. Odotamme innoissamme yhteistyön jatkumista Turun kaupungin kanssa.”

Goforen Turun toimistoa vetävä Eero Rostiala pitää yhteistyötä Turun kanssa laajalti merkityksellisenä: ”Turku on vastuullinen ja ihmislähtöinen edelläkävijäkaupunki, joka kehittää toimintaansa moderneilla tavoilla kestävien arvojen mukaisesti. Tällaisia asiakkaita auttamalla Goforekin pääsee vaikuttamaan yhteiskuntamme kehitykseen, mikä puolestaan on hyvin tärkeää meidän työntekijöillemme ja korostaa myös yrityskansalaisuuttamme.”

Goforen Turun toimipiste avattiin elokuussa 2018. Goforelaisia asiantuntijoita työskentelee Turussa jo toistakymmentä.

Lisätietoja:
Kari Karru, asiakasvastaava
p. 040 8380280
kari.karru@gofore.com

Eero Rostiala, Turun toimiston vetäjä
p. 050 3122 580
eero.rostiala@gofore.com

Timur Kärki, toimitusjohtaja
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 500 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös