Sisäpiiritieto 19.9.2022

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

GOFORE OYJ
PÖRSSITIEDOTE
19.9.2022 KLO 16.45

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on nimetty

  • Timur Kärki, Timur Kärjen nimeämänä
  • Petteri Venola, Petteri Venolan nimeämänä
  • Mika Varjus, Mika Varjuksen nimeämänä
  • Sami Somero, yhtiön hallituksen nimeämänä

Goforen yhtiökokous perusti 29.4.2020 osakkeenomistajien nimitystoimikunnan, joka koostuu neljästä jäsenestä. Heistä kolme on yhtiön kolmen suurimman osakkeenomistajan nimeämiä edustajia ja yksi yhtiön hallituksen keskuudestaan valitsema hallituksen jäsen.

Toimikunta on tänään valinnut järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajakseen Sami Someron.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenten toimikausi on voimassa toistaiseksi, kunnes yhtiökokous toisin päättää, ja päättyy uuden nimitystoimikunnan tultua nimetyksi.

Nimitystoimikunnan päätehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaa ja palkitsemista sekä hallituksen valiokuntien jäsenten palkitsemista koskevat ehdotukset seuraaville varsinaisille yhtiökokouksille sekä tarvittaessa ylimääräisille yhtiökokouksille. Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa ehdotuksensa vuoden 2023 varsinaista yhtiökokousta varten viimeistään 31.1.2023.

Lisätietoja:
Timur Kärki, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 1000 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 104,5 milj. euroa. Vuonna 2022 vietämme Goforen 20-vuotisjuhlavuotta. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös