Blogi 5.3.2020

Gofore Oyj: Gofore palkittiin Vuoden työnantajabrändinä 2020

Alma Media ja sen työnantajamielikuvaa luotaava Tunto-palvelu ovat palkinneet Vuoden työnantajabrändit 2020, jotka ovat työntekijäkokemukseen ja aidosti läpinäkyvään yrityskulttuuriin panostavia yrityksiä. Gofore palkittiin menestyneimpänä työnantajabrändinä yli 250 henkeä työllistävien yritysten sarjassa.

Kilpailu korostaa yrityskulttuurin ja työnantajabrändin kehittämisen merkitystä yrityksen kilpailukyvylle. Tulokset todentavat yhtiöiden taloudellisen menestyksen ja positiivisen työntekijäkokemuksen välisen yhteyden.

– Menestyksemme tekijöitä ovat läpinäkyvyys, yhteisöllisyys ja luottamus ja se, että vältetään turhien rajojen asettamista”, sanoo Anni Roinila Goforelta. (Kauppalehti 5.3.2020)

Vuoden työnantajabrändi 2020 -tapahtumassa palkittiin esimerkiksi yritykset, jotka ovat saaneet työntekijöiltään korkeimpia arvioita Tunto-palvelussa ja menestyneet parhaiten taloudellista suorituskykyä mittaavassa Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjät-luokituksessa.

– Odotukset työnantajia kohtaan ovat muuttumassa. Vastuullisuus määrittelee jo kuluttajien ostokäyttäytymistä, mutta vastuullisuus ja vaatimukset työnantajan läpinäkyvyydestä ovat välttämättömiä työntekijöiden arvioidessa myös työnantajiaan. Ymmärrys yrityskulttuurin rakentamisen merkityksestä sekä sen onnistunut viestintä ovat ratkaisevassa roolissa, kun osaajapula tiukentaa kilpailua työntekijöistä. Parhaimmat ja sitoutuneimmat tekijät ovat myös perusta yrityksen taloudelliselle menestykselle, Tunto-palvelusta vastaava työnantajabrändin asiantuntija Sanna Koivuranta sanoo.

Lue blogistamme, miltä tuntuu työnhakijakokemus goforelaisittain

Tiedote 4.3.2020: Vuoden 2020 työnantajabrändit valittu

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös