Lehdistötiedote 26.2.2018

Gofore Oyj: Gofore valikoitui Väestörekisterikeskuksen puitetoimittajaksi

26.2.2018 10:00:00 EET

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 26.2.2018 KLO 10.00

Gofore valikoitui Väestörekisterikeskuksen puitetoimittajaksi

Väestörekisterikeskus on valinnut Gofore Oyj:n mukaan IT-asiantuntijapalveluidensa puitejärjestelyyn seuraavalle nelivuotiskaudelle. Väestörekisterikeskus kilpailuttaa tarvitsemansa IT-asiantuntijapalvelut tähän puitejärjestelyyn osallistuvien yritysten kesken.

Goforella on vahvaa teknologiaosaamista Java- ja .NET-teknologioiden osa-alueilta, joille se tuli valituksi nelivuotiselle sopimuskaudelle.

Sopimus on jatkoa pitkälle yhteistyölle
Gofore on ollut mukana rakentamassa Väestörekisterikeskuksen apuna Suomi.fi-palvelukokonaisuutta. Nyt voimaan tuleva puitejärjestely tukee jo tehtyä työtä ja saattaa sisältää myös Suomi.fi-palveluiden sovellushallintaa.

– Näemme, että tämä on looginen osa jo pitkään jatkunutta ja tuloksekasta yhteistyötä Väestörekisterikeskuksen kanssa, kertoo johtava konsultti Mikko Kolehmainen Goforelta.

Osa-alue A (Java-teknologia) kattaa asiantuntijapalveluita Väestötietojärjestelmän (VTJ) henkilötietojen uudistamishankkeessa. Palveluiden kautta eri tahot kuten maistraatit, virastot, sairaalat ja kansalaiset ylläpitävät VTJ:n henkilötietoja. Osa-alue B (.NET-teknologia) sisältää muun muassa asiantuntijapalveluita saman tietojärjestelmän kyselypalvelujärjestelmän VTJkyselyn sekä Vartti-varmennetietojärjestelmän sovellushallinnassa.

Asiantuntijoita palvelumuotoilusta sovellusten rakentamiseen
Goforelaiset pystyisivät tarjoamaan osaamistaan Väestörekisterikeskuksen hankkeissa muun muassa sovellusten suunnittelussa ja ohjelmointitehtävissä, tietokantojen ja käyttöliittymien suunnittelussa sekä käyttäjäkokemukseen ja palvelumuotoiluun liittyvissä tehtävissä. Puitesopimuksen piiriin kuuluvat myös tietojärjestelmien suunnittelun ja arkkitehtuurisuunnittelun tehtävät.

Nyt tehty puitejärjestely voi kattaa sekä projektiluontoisia lyhytkestoisia hankkeita että jatkuvaa yhteistyötä.

– Näiden järjestelmäkehityksen hankkeiden avulla Väestörekisterikeskus voi tehostaa omaa toimintansa ja toimia myös kustannustehokkaammin, Kolehmainen arvioi.

Lisätietoja:
Mikko Kolehmainen, johtava konsultti, Gofore Oyj
p. 040 589 2725
mikko.kolehmainen@gofore.com

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa, Münchenissä ja Madridissa jo noin 380. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: gofore.com.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös