Lehdistötiedote 29.12.2017

Gofore Oyj: Gofore Verohallinnon puitetoimittajaksi

29.12.2017 11:15:00 EET

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 29.12.2017 KLO 11.15

Gofore Verohallinnon puitetoimittajaksi

Verohallinto on valinnut Goforen sopimuskumppanikseen seuraavalle neljälle vuodelle. Allekirjoitettu puitesopimus kattaa johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluita vuosille 2017-2021.

Sopimuksen kohteena on hankinnan osa-alue 1, joka pitää sisällään teknisten projektien projektinhallinnan asiantuntijapalvelut. Sopimus syntyi kevennetyn tarjouskilpailun päätteeksi. Tarjouskilpailu järjestettiin Hanselin johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluja koskevan puitejärjestelyn perusteella.

Verohallinto kehittää palveluitaan kaikkien suomalaisten käyttöön
Goforen osuus työmäärästä hankinnan osa-alueella on arviolta 300 000 euroa eli 300 henkilötyöpäivää (htp) vuodessa.

”Verohallinnon tarpeisiin rakennetaan tarvittavaa osaamista ja resursseja yhdistämällä paras mahdollinen kokonaisuus. Verohallinto on meille yhteistyötahona tärkeä. Se uudistaa ja kehittää palvelujaan edistyksellisesti kaikkien suomalaisten käyttöön”, kommentoi johtava konsultti Mikko Kolehmainen Goforelta.

Sopimuskausi on arviolta 1.12.2017-11.4.2020 ja optio kaksi vuotta.

Lisätietoja:
Terhi Vesanen, vanhempi palveluarkkitehti, Gofore Oyj
p. 050 555 9478
terhi.vesanen@gofore.com

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa, Münchenissa ja Madridissa jo yli 370. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: gofore.com.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös