Yhtiötiedote 1.9.2020

Gofore Oyj: Goforen Qentinel Finlandin kauppa on saatu päätökseen

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 1.9.2020 KLO 12.15

Goforen Qentinel Finlandin kauppa on saatu päätökseen

Gofore Oyj on saattanut päätökseen ohjelmistotestausautomaatioon erikoistuneen Qentinel Finland Oy:n yrityskaupan, josta yhtiö tiedotti 10.8.2020.

Velaton kauppahinta oli 8,9 miljoonaa euroa. Lisäksi oli sovittu mahdollisesta lisäkauppahinnasta, joka perustuu vuoden 2020 tilinpäätöksessä vahvistettavaan tilikauden käyttökatteeseen. Gofore arvioi lisäkauppahinnan olevan 1–2 miljoonaa euroa. Kaupan myötä Goforesta tulee yksi merkittävimmistä digitaalisen laadunvarmistuksen asiantuntijapalveluiden toimittajista Suomessa.

Qentinel Finland Oy jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä, ja yhtiö raportoidaan osana Gofore-konsernia 1.9.2020 alkaen.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja: www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös