Yhtiötiedote 21.11.2019

Gofore Oyj: Goforen talousjohtaja vaihtuu ensi vuoden aikana

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 21.11.2019 KLO 10.00

Goforen talousjohtaja vaihtuu ensi vuoden aikana

Petteri Venola, talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen, on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä ensi vuoden aikana. Petteri Venola on yksi yhtiön perustajista ja toiminut yhtiön talousjohtajana vuodesta 2010 lähtien. Tätä ennen hän toimi Goforen toimitusjohtajana. Venolan seuraajan haku tullaan käynnistämään loppuvuoden aikana.

15.11.2019 tiedotetun mukaisesti Goforen hallitus on määrittänyt yhtiölle tavoitteeksi siirtyä Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle päälistalle vuoden 2021 aikana. Yhtiön jatkaessa kasvuaan ja kehitystään tulevina vuosina, myös sen taloushallinnon tulee kehittyä muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Venola on ilmoittanut, että tähän tehtävään on hyvä tässä vaiheessa hakea ulkopuolista huippuosaamista.

”Alun perin ajauduin vastaamaan yhtiön hallinnosta ja taloudesta siitä syystä, että minä olin perustajista se, joka ei osannut koodata. On ollut mielenkiintoista kehittyä yhtiön mukana ja lopulta saada taloushallintokin sille kypsyysasteelle, että listayhtiönä toimiminen on mahdollista. Koen, että yhtiön jatkuvan kehittymisen turvaamiseksi, ja hyvissä ajoin ennen päälistavaihetta, on kuitenkin hyvä siirtää vastuu seuraavalle”, Petteri Venola toteaa.

”Kunnioitamme Petterin toivetta ja ryhdymme uuden talousjohtajan etsintään. Olen varma, että yhtiömme talousjohtajan paikka tulee olemaan yksi kiinnostavimmista avoimista taloushallinnon johtamisen positioista. En epäile hetkeäkään, ettemmekö löytäisi erinomaista uutta talousjohtajaa kasvavalle konsernillemme”, Goforen toimitusjohtaja Timur Kärki toteaa.

Petteri Venola toimii johtoryhmän jäsenenä ja tehtävässään siihen asti, kun seuraaja aloittaa. Venola toimii tarvittavan perehdytyksen ajan yhtiön erikoisneuvonantajana.

Lisätietoja päälistasiirtymisestä: Gofore Oyj: Goforen toimitusjohtajaksi Mikael Nylund, Timur Kärki ehdolla hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi – Gofore tähtää Helsingin pörssin päälistalle vuonna 2021
Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä 580 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin
osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös