Lehdistötiedote 29.1.2020

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2019 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen ja suora webcast-lähetys

29.1.2020 10:00:00 EET

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 29.1.2020 KLO 10.00

Goforen vuoden 2019 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen ja suora webcast-lähetys 

Gofore Oyj julkaisee vuoden 2019 tilinpäätöstiedotteensa keskiviikkona 19.2.2020 noin klo 9.00. 

Tilinpäätöstiedotteesta järjestetään suora webcast-lähetys samana päivänä 19.2.2020 klo 13.00 alkaen. Goforen hallituksen puheenjohtaja Timur Kärki, toimitusjohtaja Mikael Nylund ja talousjohtaja Petteri Venola ovat tilaisuudessa paikalla.

Lähetystä voi seurata ja kysymyksiä lähettää: https://gofore.videosync.fi/2019-financial-statements-release

Esitykset ja webcastin tallenne ovat saatavilla lähetyksen jälkeen osoitteessa gofore.com/sijoita.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj 
p. 040 540 2280 
mikael.nylund@gofore.com 
   
Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 580 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan NasdaqFirst North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessawww.gofore.fi.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös