Yhtiötiedote 7.9.2020

Gofore Oyj: Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on valinnut Goforen projektipäällikköpalveluiden toimittajaksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 7.9.2020 KLO 12.15

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on valinnut Goforen projektipäällikköpalveluiden toimittajaksi

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on valinnut Goforen projektipäällikköpalveluiden toimittajaksi. Traficomin tavoitteena on saada kehitys- ja ylläpitohankkeidensa tueksi kokeneita projektiosaajia. Traficomilla ja Goforella on takana vuosien yhteistyö.

Viiden vuoden puitesopimuksen arvioitu kokonaisarvo on 4,7 miljoonaa euroa. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta.

“Sopimus on hieno jatkumo Traficomin ja Goforen pitkälle yhteistyölle. Gofore on ollut jo vuosia mukana kehittämässä Traficomin digitaalisia palveluita ja tarjonnut Traficomin käyttöön projektipäällikköosaamista. On hienoa, että saamme jatkossakin olla mukana kehittämässä eturivin digitaalisia palveluita, joiden piiriin kuuluu välillisesti koko Suomen väestö”, sanoo Goforen Liikenne ja logistiikka -toimialasta vastaava Mikko Lehto.

Traficom teki asiasta päätöksen tänään 7.9.2020. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös