Lehdistötiedote 29.9.2020

Gofore Oyj: Miika Nurminen Goforen tytäryhtiö Qentinel Finlandin toimitusjohtajaksi

29.9.2020 10:00:00 EEST

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 29.9.2020 KLO 10.00

Miika Nurminen Goforen tytäryhtiö Qentinel Finlandin toimitusjohtajaksi

Miika Nurminen on nimitetty Qentinel Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 5.10.2020 alkaen. Suomen johtava tietojärjestelmien laadunvarmistuspalvelujen toimittaja Qentinel Finland on ollut osa Gofore-konsernia 1.9.2020 lähtien. Miika Nurminen on aiemmin toiminut QPR Oyj:n konsultointiliiketoiminnan johtajana.

Nykyinen toimitusjohtaja Esko Hannula jatkaa toistaiseksi Qentinel Finlandin neuvonantajana ja myöhemmin siirtyy Qentinel Oy:öön johtamaan sen Qentinel Pace SaaS -liiketoimintaa.

”Kiitän Eskoa hänen panoksestaan Qentinel Finlandin kasvussa. Olemme nyt siirtymässä seuraavaan vaiheeseen ja kehittämässä Qentinel Finlandia osana Gofore-konsernia. Laajan toimialakokemuksensa ansiosta Miikalla on näkemyksiä asiakkaiden tarpeista ja mahdollisuuksista, ja hän pystyy tuomaan Qentinel Finlandin liiketoimintaan uutta ajattelua”, sanoo Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös