Lehdistötiedote 4.11.2019

Gofore Oyj: Sopimus Vantaan kaupungin ja Sofigaten kanssa solmittu Vantaan IT-integraattoripalveluissa, Gofore Vantaa Oy palvelun tuottajaksi

4.11.2019 13:00:00 EET

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 4.11.2019 KLO 13.00

Sopimus Vantaan kaupungin ja Sofigaten kanssa solmittu Vantaan IT-integraattoripalveluissa, Gofore Vantaa Oy palvelun tuottajaksi

Vantaan kaupunki ja liiketoimintateknologian asiantuntijayritys Sofigate ovat 1.11.2019 allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Sofigate on Vantaan IT-integraattoripalvelujen kehittäjäkumppani ja palveluntarjoaja usealla IT-palvelujen osa-alueella. Sofigate tuottaa palveluja yhteistyössä Goforen kanssa. Sopimuksen sisältö on kuvattu tarkemmin kilpailutusvoitosta kertovassa Goforen yhtiötiedotteessa, joka julkaistiin 21.5.2019.

Sopimuksen mukaisten palvelujen tarjoamisesta Vantaan kaupungille vastaa Gofore Vantaa Oy. Gofore on päättänyt käynnistää tämän uuden liiketoiminnan aiemmin perustamassaan tytäryhtiössä Erofog Oy:ssä, jonka nimi on sopimisen yhteydessä muutettu Gofore Vantaa Oy:ksi. Gofore Vantaa Oy on Gofore Oyj:n 100 % omistuksessa, ja sen toimitusjohtajaksi on nimitetty Goforella johdon konsulttina ja Vantaan kaupungin palveluvastaavana toiminut Juha Mustonen.

”Gofore Vantaa Oy vastaa yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa kaupungin digitaalisten palvelujen ja niihin liittyvien toimintamallien kehittämisestä, varmistaen että kaupungilla on aina käytettävissään sopimuksen mukaiset asiantuntijat. Yhtiö hyödyntää kehityshankkeissa lisäksi joustavasti ja tarkoituksenmukaisesti Gofore Oyj:n lähes 600 asiantuntijaa Vantaan kaupungin vaihtelevien tarpeiden mukaisesti”, kommentoi toimitusjohtaja Timur Kärki Goforelta.

Gofore Vantaa Oy:n perustamisella ja sen toiminnan käynnistämisellä ei ole oleellista vaikutusta Goforen tulokseen vuonna 2019.

Lue lisää:
https://gofore.com/tiedotteet/gofore-oyj-goforelle-merkittava-sopimus-sofigaten-ja-vantaan-kaupungin-kanssa

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä lähes 580 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osakenoteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös