Lehdistötiedote 8.6.2020

Gofore rakentaa eettistä, digitaalista maailmaa

Kovaa vauhtia kasvava Gofore Oyj luotsaa asiakkaitaan läpi digitaalisen muutoksen ja muovaa heidän kanssaan maailmasta entistä parempaa paikkaa.

Goforen yrityskulttuurista kertoo paljon jo se, että vuonna 2017 yhtiö valittiin parhaaksi työpaikaksi Suomessa ja toiseksi parhaaksi Euroopassa.

”Kulttuurimme rakentuu luottamukseen, avoimuuteen, toisistamme välittämiseen, osallistuvuuteen ja moniarvoisuuteen. Olemme monen alan huippuosaajista koostuva ’ihmisten yhtiö’, joka haluaa paitsi olla tuottava osa yhteiskuntaa myös vaikuttaa siihen positiivisesti kaikella tekemisellään ja säteillä hyvää ympärilleen”, kiteyttää toimitusjohtaja Mikael Nylund.

Digitalisaation asiantuntija on mukana niin maailmaa ja yhteiskuntaa koskettavissa monenlaisissa muutoksissa kuin yksittäisten ihmisten arjessa rajattomasti mahdollisuuksia tarjoavan teknologian avulla.

Kädenjälki näkyy vahvasti taustalla

”Toimimme taustalla, ja meidän kädenjälkemme näkyy asiakkaidemme aikaansaannosten kautta. Pyrimme siihen, että jokaisen tekemämme projektin jälkeen maailma on vähän paremmassa tilassa kuin ennen sitä joko yhteiskunnan, ympäristön tai talouden näkökulmasta”, Nylund selvittää.

Esimerkkeinä Goforen merkityksellisistä projekteista hän nostaa esiin sähköautoiluun siirtymistä vauhdittavien työkalujen kehittämisen tai työn projektissa, jossa vähennetään Saaristomeren ravinnekuormaa. Yhteiskunnallisella puolella yhtiö on ollut mukana parantamassa ihmisten arkea muun muassa kehittämällä sähköistä viestintää varhaiskasvatuksen, koulun ja kodin välillä sekä tunnistamassa erityisryhmien sosiaali- ja terveyspalveluiden tarpeita tekoälyn avulla.

Jo sadat yritykset ja julkishallinnon yksiköt yli 20 maassa ovat kehittäneet liiketoimintaansa Goforen kanssa sen 18 toimintavuoden aikana. Yhtiön yhdeksässä toimipisteessä Suomessa, Virossa, Espanjassa ja Saksassa työskentelee noin 600 osaajaa.

”Tulevaisuudessa haaveenamme on yhä enemmän ulottaa kädenjälkeämme maamme rajojen ulkopuolelle”, Nylund valottaa Goforen suunnitelmia.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös