Lehdistötiedote 20.4.2023

Goforen myynti palkittiin kulttuurista ja tiimityöstä

Kehystetty diplomi Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailun kunniamaininnasta

Suomen parhaat myyntiorganisaatiot palkittiin 20. huhtikuuta 2023 pidetyssä tilaisuudessa. Kilpailun järjestävät Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Gofore sai kilpailussa kunniamaininnan kulttuurista ja tiimityöstä.

Pääpalkinnon Suomen Paras Myyntiorganisaatio 2022 -kilpailussa vei Ponsse. Kasvuyritysten sarjassa voittajaksi nousi Suomen Digimarkkinointi.

Voittajien valinnassa arvioidaan yritysten myyntistrategiaa ja -johtamista, tarjoaman kilpailukykyisyyttä, asiakasosaamista, asiakkaiden tyytyväisyyttä, myynnin prosesseja, sovellettuja työkaluja ja myynnin tuloksellisuutta.

Goforelle Suomen Paras Myyntiorganisaatio 2022 -kunniamaininta tuli erityisesti kulttuurista ja tiimityöstä. Goforella myyntiä tehdään tiimeissä, ja asiakasmarkkinointi on osa myyntitiimiä. Yksi olennainen positiivista kulttuuria ja yhteistyötä ruokkiva asia on palkitsemismalli, joka perustuu koko yhteisön onnistumiseen, ei yksilösuorituksiin.

”Kiitän lämpimästi saamastamme tunnustuksesta. On hienoa, että Goforen tapa tehdä myyntiä noteerataan. Yrityksemme vahva kasvu edellyttää koko organisaatioltamme ketteryyttä ja kykyä muuntautua nopeasti. Myyntimme kivijalka on tiimimyyntimalli, joka perustuu yhteistyölle ja yhdessä onnistumiselle”, sanoo Goforen myynnistä ja asiakasarvosta vastaava johtaja Riikka Vilminko-Heikkinen.

Myös Fonecta sai kunniamaininnan työstään myynnin ja markkinoinnin hyväksi.

Tavoite lisätä myynnin ja markkinoinnin arvostusta

Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kilpailun järjestävät Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä Haaga-Helia. Nyt jo kolmattatoista kertaa järjestetyn kilpailun tavoitteena on edistää myyntikulttuuria ja lisätä suomalaisen myynti- ja markkinointityön arvostusta.

Kilpailun voittajan valitsi asiantuntijaraati, johon kuuluivat tänä vuonna Pekka Töytäri Aalto-yliopistosta, Jonna Koponen Itä-Suomen yliopistosta, Seppo Karisto Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta, Mika Karjalainen 3 Step IT:stä ja Mikko Honkanen Vainusta.

Aiemmin kilpailun ovat voittaneet Motonet Oy (2021), Silta (2020), LämpöYkkönen (2019), Lindström (2018), Vainu (2017), Suomen asiakastieto (2016), 3 Step IT (2015), Elisa Yritysasiakkaat (2014), Canon (2013), SKF (2012), DHL Express (2011) ja Martela Suomi (2010).

Lisätietoa kilpailusta: suomenparasmyyntiorganisaatio.fi
Tiedote MMA:n sivulla

Lisätietoja:
Riikka Vilminko-Heikkinen, Gofore Oyj
Johtaja, myynti ja asiakasarvo
p. 044 5285181
riikka.vilminko-heikkinen@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös