Lehdistötiedote 5.2.2024

Goforen pääkaupunkiseudun toimisto siirtyy Helsingin Hakaniemeen

5.2.2024 10:00:00 EET

Digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö Goforen toimisto pääkaupunkiseudulla muuttaa Hakaniemessä sijaitsevaan Siltasaari 10 -kiinteistöön. Siirtyminen kokonaan saneerattuihin, noin 3 000 neliömetrin tiloihin tapahtuu vaiheittain vuoden 2025 alkuun mennessä. Pörssiyhtiöllä on jatkossa yksi toimipiste pääkaupunkiseudulla, kun Hakaniemeen muuton myötä yhtiö luopuu Helsingin Kampin ja Espoon Keilaniemen toimistoistaan. Toimitilojen tehtävä on tukea yhtiön kasvua ja menestystä, sitouttaa henkilöstöä ja edistää yhteisön hyvinvointia.

Osoitteessa Siltasaari 10 sijaitsevat tilat toteutetaan Goforen toimitila- ja työympäristökonseptin mukaisesti. Tilojen pitää palvella yksilöllisesti erilaisten työntekijäryhmien ja laajemman yhteisön, asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeita sekä edistää kohtaamisia ja hybridityöskentelyä. Kestävä rakentaminen ja hyvä saavutettavuus ovat keskeisiä kriteerejä.

”Kiinnitämme erityistä huomiota saavutettavuuteen, esteettömyyteen ja siihen, miten tilat tukevat henkilöstömme hyvinvointia ja jaksamista. Panostamme aivoystävällisiin ratkaisuihin, kuten keskittymistä ja palautumista tukeviin tiloihin, valaistukseen ja akustiikkaan. Toimitilamme huomioivat myös ihmisten neuromonimuotoisuuden, jonka ymmärtämiseen ja edistämiseen olemme yhteisönä sitoutuneet. Haluamme tukea työntekijöidemme yksilöllisiä tarpeita monin tavoin”, sanoo Goforen henkilöstöjohtaja Sanna Hildén.

Siltasaari 10 -kiinteistön omistaa Antilooppi. Newsec toimi Goforen kumppanina toimitilan haussa, ja yhteistyö jatkuu tilojen toteutuksessa ja käyttöönotossa.

Siltasaari 10 on tuotu tähän päivään täydellisellä saneerauksella historiaa kunnioittaen. Vastuullisuus näkyy kaikessa sisäilmasta, vedenkulutuksesta ja rakentamisessa käytetyistä vähäpäästöisistä materiaaleista lähtien. Siltasaari 10:lle on myönnetty LEED Platinum -ympäristösertifikaatti sekä Suomessa harvinainen WELL-sertifiointi Gold-tasolla, jolla voidaan osoittaa tilankäyttäjien hyvinvoinnin huomiointi.

Vastaava ympäristösertifikaatti on myös  loppuvuodesta 2023 valmistuneen Tampereen uuden pääkonttorin GO21-kiinteistöllä. Sille haetaan parhaillaan myös WELL-sertifiointia. Goforella on ollut toimitilahankkeita myös muilla paikkakunnilla; esimerkiksi Oulussa toimisto siirtyi Vanhan Paloaseman kiinteistöön 2023 lopulla.

Goforella on yli 1 400 asiantuntijaa 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa.

Lisätietoja

Sanna Hildén, henkilöstöjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 728 3304
sanna.hilden@gofore.com


Faktat: aivoystävällinen toimisto

Keskittymistä edistetään ratkaisuilla, jotka rajoittavat aistiärsykkeitä. Tilat tukevat palautumista ja kohtaamisia työpäivän lomassa. Keinoja on runsaasti. Gofore edistää aivoystävällistä toimistoa ja työskentely-ympäristöä mm. seuraavasti:

  • Toimiston runsas luonnonvalo sekä viherkasvien tuominen tilaan tukevat aivoja toimimaan ihmiselle luonnollisessa ympäristössä.
  • Työpisteiden rauhallinen sijoittelu ja suojaaminen esimerkiksi sermeillä tuo aivoille niiden tarvitsemaa taukoa aistihavainnoinnista.
  • Toimistossa on erilaisia tiloja eri työtehtäville. Yhteistyötä ja vuorovaikutusta tukevien tilojen vastapainona ovat lepo- ja taukotilat. Hiljaiset tilat tukevat keskittymistä vaativaa työtä.
  • Harrastetilat tauottavat työpäivää. Toimistossa on välineitä taukoliikuntaan.
  • Hyvä akustiikka ja valon säädettävyys, harmoninen värimaailma sekä hajusteiden ja tarpeettoman melun rajoittaminen edistävät aivoystävällisyyttä.
  • Arkista aivojen hyvinvointia lisää se, että tavaroille on yhdessä sovitut ja siistit säilytyspaikat.
  • Tarjolla on terveellisiä välipaloja.

Images

Siltasaari 10 sanna hilden

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös