Lehdistötiedote 3.2.2023

Goforen vuoden 2022 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen ja verkkolähetys

3.2.2023 08:15:00 EET

Gofore Oyj julkaisee vuoden 2022 tilinpäätöstiedotteensa perjantaina 17.2.2023 noin klo 9.00.

Toimitusjohtaja Mikael Nylund ja talousjohtaja Teppo Talvinko esittelevät tuloksen suorassa verkkotilaisuudessa 17.2.2023 klo 13.00.

Gofore toivottaa osakemarkkinoiden ja median edustajat tervetulleeksi seuraamaan tilaisuutta paikan päälle Helsingissä Flikin Ruoholahden studiolla, Itämerenkatu 2, tai verkkolähetyksen kautta. Medialla on myös mahdollisuus haastatella yhtiön edustajia verkkolähetyksen päätyttyä noin klo 13.45.

Lähetys pidetään englanniksi ja sitä voi seurata osoitteessa https://gofore.videosync.fi/2022-q4-results. Osallistujat voivat lähettää lähetyksen aikana kysymyksiä, joihin vastataan sen lopussa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tilaisuuden esitys ja verkkolähetyksen tallenne ovat saatavilla julkistamisen jälkeen Goforen sijoittajasivuilta. Katsaus on myös saatavilla osoitteessa https://gofore.com/sijoita/tiedotteet-ja-raportit/.

Lisätietoja: 

Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj  
p. 040 540 2280  
mikael.nylund@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös