Blogi 13.3.2020

Koronavirus: Goforen päivitetty ohjeistus

Suomen hallitus on päättänyt suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Olemme päivittäneet ohjeitamme vastaamaan niitä jo aiemmin tekemiemme varotoimenpiteiden lisäksi. Suomen ulkopuolisilla toimistoilla on käytössä omat ohjeistukset, jotka perustuvat paikallisiin olosuhteisiin.

Ensisijainen tavoitteemme on varmistaa työntekijöidemme terveys ja auttaa asiakkaitamme myös tässä hankalassa tilanteessa.

Olemme päättäneet, että kaikki sisäiset palaverit ja tapahtumat muutetaan virtuaalisiksi, perutaan tai siirretään myöhemmälle ajankohdalle. Kaikki ulkomaan matkat on peruttu toukokuun loppuun asti. Keräämme tiedot myös työntekijöidemme vapaa-ajan matkoista ulkomaille.

Hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti työntekijämme eivät osallistu yli 500 hengen tapahtumiin ja harkitsemme tarkkaan osallistumista myös tätä pienempiin tapahtumiin.

Työntekijämme ovat siirtyneet tekemään etätöitä. Jatkamme tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiimme varmistaaksemme, että työt jatkuvat normaalisti. Asiakkaiden tiloissa työskentelevät työntekijät seuraavat asiakkaidemme ohjeita etätöitä koskien. Tavoitteemme on jatkaa töitä kaikkien asiakkaidemme kanssa keskeytyksettä.

Olemme osaltamme sitoutuneet huolehtimaan siitä, että kaikki goforelaiset, asiakkaat ja alihankkijat pysyvät toimintakykyisinä. Seuraamme tilannetta tarkasti ja noudatamme viranomaisten uusimpia ohjeita. Olethan yhteydessä meihin, jos sinulla herää kysyttävää.

Petra Sievinen 
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
petra.sievinen@gofore.com 
+358 40 828 9380 

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös