Sisäpiiritieto 14.6.2023

Sisäpiiritieto: Goforelle uusi, merkittävä hanke Ulkoministeriön kanssa

Gofore Oyj
Sisäpiiritieto
14.6.2023 klo 15.45

Sisäpiiritieto: Goforelle uusi, merkittävä hanke Ulkoministeriön kanssa

Gofore on valittu toimittajaksi Ulkoministeriön viisumitietojärjestelmää koskevan hankinnan kilpailutuksessa. Gofore osallistui puitesopimuksen rajoitetun menettelyn mukaiseen kilpailutukseen Knowitin alihankkijana. 

Asiakkaan arvioima hankkeen kokonaisarvo on 70 miljoonaa euroa. Kokonaisarvosta ja resurssitarpeesta noin 75 % jakautuu Goforen arvion mukaan Goforen ja Knowitin kesken puoliksi. Loput noin 25 % liittyy konesalipalveluihin, joiden toimittaja on Knowit. 

Suomen viisumijärjestelmän kehittämishanke on seitsemän vuoden mittainen. Asiakkaalla ei ole määräostovelvoitetta. 

Viisumijärjestelmää koskeva hankinta kattaa seuraavat Goforen ja Knowitin yhteistyössä toimittamat palvelut: jatkokehitys-, ylläpito- ja tukipalvelut, viisumitietojärjestelmän käyttöpalvelut, järjestelmän mahdollinen siirtoprojekti konesalista pilvipalvelualustaan sekä pilvimalliin pohjautuvat jatkuvat palvelut ja muut asiantuntijapalvelut. 

Gofore on ollut Ulkoministeriön kumppani viime vuosina Virtual Finland -hankkeessa, jossa sujuvoitetaan ulkomaalaisten työntekijöiden ja opiskelijoiden asettumista Suomeen. 

– Goforen tavoitteena on auttaa asiakkaitamme haastavimmissa ja suurimmissa muutoksissa. Viisumitietojärjestelmä edustaa juuri tällaista kokonaisvaltaista kehityshanketta, jossa korostuu mm. tietoturvaosaaminen. Yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Knowitin kanssa meillä on valmiiksi toimiva yhteistyö, joka on tärkeää näin vaativassa kokonaisuudessa, toteaa Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund

Gofore sai hankintapäätöksen tiedokseen tänään 14.6.2023, ja päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös