Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 22.6.2023

Ulkoministeriön viisumitietojärjestelmän hankintapäätökseen hankintaoikaisuvaatimus

Gofore Oyj
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
22.6.2023 KLO 19.45

Ulkoministeriön viisumitietojärjestelmän hankintapäätökseen hankintaoikaisuvaatimus

Gofore tiedotti 14.6.2023, että se on valittu toimittajaksi Ulkoministeriön viisumitietojärjestelmää koskevan hankinnan kilpailutuksessa. Gofore osallistui puitesopimuksen rajoitetun menettelyn mukaiseen kilpailutukseen Knowitin alihankkijana. 

Gofore on tänään 22.6.2023 saanut tiedon, että Solita Oy on tehnyt hankintaoikaisuvaatimuksen hankintapäätöksestä hankintalain mukaisen muutoksenhakuajan puitteissa. Tämä saattaa muuttaa aiemmin tehtyä hankintapäätöstä. 

Gofore antaa asiasta lisätietoa saatuaan tietoonsa, tekeekö hankintayksikkö hankintaoikaisua ja mahdollisen hankintaoikaisun sisällön. Hankintayksiköllä ei ole velvollisuutta tehdä hankintaoikaisua hankintaoikaisuvaatimuksen perusteella. 

Pörssitiedote 14.6.2023:
https://gofore.com/uutiset/sisapiiritieto-goforelle-uusi-merkittava-hanke-ulkoministerion-kanssa/

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös