Blogi 17.1.2022

Amazon Web Services myönsi Goforelle tunnustuksen DevOps-osaamisesta

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Goforen korkean tason pilviosaaminen sai virallisen tunnustuksen, kun yksi maailman tunnetuimmista pilvitoimijoista, Amazon Web Services (AWS) myönsi Goforelle AWS DevOps -kompetenssin. Gofore on neljäs suomalainen yritys, jolle kompetenssi myönnetään.

AWS DevOps -kompetenssi tarkoittaa sitä, että Gofore tarjoaa asiakkailleen todistetun teknisen pätevyyden AWS:n teknologiasta sekä mitattavan asiakasarvon hyödyntämällä DevOpsin parhaita käytäntöjä. DevOps on jatkuvan kehityksen toimintamalli, jossa ketterä järjestelmäkehitys kohtaa asiakasystävälliset toimintatavat mahdollistaen esimerkiksi ohjelmistojen tiiviin julkaisusyklin sekä palveluiden kehityksen mahdollisimman vähillä käyttökatkoksilla. DevOpsille tyypillistä on automaatioteknologioiden hyödyntäminen sekä prosessien jatkuva parantaminen. DevOps-kulttuuri rakentuu vahvaan luottamukseen ja avoimeen vuoropuheluun.

Erityisesti asiakkaat, jotka ovat siirtymässä DevOps-kulttuuriin tai käyttävät jo DevOps-menetelmiä, hyötyvät Goforen AWS DevOps -osaamisesta. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden keskittyä tehokkaasti ydinliiketoimintaansa käyttämällä luotettavia ja moderneja työkaluja, seuranta- ja lokiratkaisuja palautteen keräämiseen, jatkuvaan oppimiseen sekä toimintojen parantamiseen.

”Tavoitteenamme on olla yksi Pohjoismaiden ja Euroopan tunnetuimmista kumppaneista asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea pilvimatkalleen. Tunnustuksen saaminen on looginen askel tällä tiellä. Todistettu osaamisemme innovatiivisessa digitaalisten palveluiden luomisessa Devops-ajattelulla ja Amazonin Platform as a Service (PaaS) ovat arvokas yhdistelmä kaikille, jotka haluavat uudistaa liiketoimintaansa”, kertoo Goforen pilvipalveluiden johtaja Jussi Puustinen.

AWS DevOps -kompetenssi myönnettiin Goforelle kolmannen osapuolen suorittaman auditoinnin ja DevOps -käytäntöjen laajan arvioinnin perusteella.

Gofore tarjoaa osaamista kaikilla pilvipalveluita tarjoavien markkinajohtajien teknologioilla. Goforen henkilökunnalla on tällä hetkellä yli 100 pilvisertifikaattia.

Ota yhteyttä:
Jussi Puustinen, Head of Cloud
jussi.puustinen@gofore.com
0406744748

Cloud & DevOps

Jussi Puustinen

Pilvi- ja jatkuvat palvelut

Jussi Puustinen vetää Goforella Cloud&DevOps -yksikköä ja hän on ulkoilmaa rakastava IT-ammattilainen, jolle jatkuvan asiakasarvon luominen on lähellä sydäntä. Jussilla on kokemusta IT-palveluiden koko elinkaarelta yli 20 vuoden ajalta - aina strategisesta suunnittelusta toteutuksiin ja alasajoon asti. Hän kukoistaa saadessaan auttaa asiakkaita hyödyntämään uusia teknologioita tuloksellisesti.

Takaisin ylös