Case Virta

Vauhdittamassa sähköautoihin siirtymistä.

Case Virta

Vauhdittamassa sähköautoihin siirtymistä.

Virta tarjoaa ratkaisuja älykkäisiin sähköverkkoihin, joiden avulla voidaan ladata sähköautoja kotona, töissä tai tien päällä. Virta pyrkii vauhdittamaan sähköajoneuvoihin siirtymistä tuomalla kaikki ekosysteemin tärkeimmät tahot yhteen. Goforen tavoite on edistää Virran palveluihin siirtymistä vuorovaikutuksen, käytettävyyden ja houkuttelevien visuaalisten elementtien avulla.

Sähköautojen lataukseen keskittynyt Virta tarvitsee työkaluja, joiden avulla se pystyy rakentamaan helppokäyttöisiä ja innovatiivisia palveluja, joiden käyttäjäkokemus on vertaansa vailla.

Käytettävyyden ja palvelumuotoilun tuki

Gofore keskittyy ennakoimaan käyttäjän tarpeita ja varmistamaan, että Virran digitaaliset rajapinnat ovat helposti saavutettavia, ymmärrettäviä ja käytettäviä. Toteuttaakseen nämä, Gofore tuottaa houkuttelevia visuaalisia ja graafisia elementtejä digitaalisiin palvelupisteisiin.

Enemmän kuin käyttäjäystävällisyyttä

Gofore analysoi Virran palveluiden suorituskykyä, suunnittelua ja toimivuutta. Näiden lisäksi Gofore tutki palvelun ergonomiaa, kokonaisvaltaista vuorovaikutusta ihmisten välillä sekä markkinoinnin vaikuttavuutta, tehdäkseen palveluista erityisen mieleenpainuvia.

Virta hyödyntää tähän tietoon perustuvia oivalluksia ja tarvittavia työkaluja, joiden avulla se pystyy parantamaan palveluitaan, täyttämään käyttäjien tarpeet ja toiveet sekä ennakoimaan uusia vuorovaikutustapoja. Lähestymistapa onkin saanut myönteistä palautetta ja sitouttanut käyttäjiä, mikä taas vauhdittaa matkaa kohti kestävää matkustamista.

Projektin kohokohdat

Check icon

Sähköautoista valtavirtaa

Vuorovaikutuksen, käytettävyyden ja houkuttelevien visuaalisten elementtien avulla.
Check icon

Käyttäjien tarpeiden ennakointi

Varmistetaan että digitaaliset rajapinnat ovat helposti saavutettavia, ymmärrettäviä ja käytettäviä.
Check icon

Palvelut vertaansa vailla

Tietoon perustuvat oivallukset parantavat palvelun laatua ja vastaavat käyttäjien tarpeita.

Vakuutuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Mikko Lehto

Business Manager

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.