Devecto on nyt osa Goforea

Devecton myötä Gofore vahvistaa asemaansa digitaalisten muutosten asiantuntijana, kun osaaminen laajentuu myös Intelligent Industry –kokonaisuuteen.

Vuonna 2014 saimme ensimmäisen toimeksiannon: koodatkaa softa metsäkoneeseen.

Meitä oli silloin kaksi tekijää. Kohta meiltä haluttiin järjestelmiä traktoreihin, energiamittareihin ja muihin teollisuusratkaisuihin. Vajaa vuosikymmen myöhemmin meitä oli jo yli 130 osaajaa ja halu auttaa asiakkaita vielä isommin ja kansainvälisemmin oli kasvanut. Yhdistyminen Goforen kanssa mahdollisti osaamisemme kokoavan Intelligent Industry -kokonaisuuden.

Osaamisemme ulottuu koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin. Yhdessä Goforen kanssa autamme asiakkaitamme menestymään entistä paremmin kokonaisvaltaisessa digitaalisessa muutoksessa.

Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta aina kokonaisten järjestelmien ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen.

Tarjoamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja teollisuuden eri toimialoille sekä tuotteiden ja palveluiden elinkaaren eri vaiheisiin

Liikkuvat koneet ja älykkäät ajoneuvot

Järjestelmäsuunnittelu, mallinnus ja simulointi, väyläratkaisut ja arkkitehtuurit, käyttöliittymäratkaisut, sovelluskehitys ohjaimiin ja ohjausyksiköihin, tuotannon ja huollon työkalut, IoT ratkaisut sekä projektinveto ja turvallisuus.

Energia ja infra

Hajautettujen ratkaisujen hallinta ja IoT, BI ja raportointi, mittarointi ja laitteet, liiketoiminnan digitalisointi ja analytiikka sekä simulointi ja mallinnus.

Teollisuus ja tuotanto

Koneiden ja laitteiden ohjelmistot, simulointi, mallinnus ja koneoppiminen, digitaaliset palvelut ja integraatiot, datan keräys ja raportointi, testaus ja laadunvarmistus.

Tietoliikenne

LTE ja 5G RAN SW kehitys, runkoverkkojen kehitys, mobiilisovelluskehitys, IoT palvelut, tuotteet ja alustat, laadunvarmistus.

Terveys- ja hyvinvointiteknologia

Hyvinvointiin ja terveydenhoitoon liittyvien puettavien laitteiden sulautettu kehitys sekä kuluttajien ja ammattilaisten palvelut.

Täysin uudenlaisia uramahdollisuuksia

Yhdessä Goforen kanssa tarjoamme uusia, entistä monipuolisempia uramahdollisuuksia. Vahvuutenamme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa, sekä työssä, että sen ulkopuolella.

Haluamme rakentaa eettisiä, ihmiskeskeisiä ratkaisuja ja tehdä töitä sen eteen, että digitaalinen tulevaisuus on inhimillinen ja kestävällä pohjalla.

Liity joukkoon!

Kysyttävää? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Harri Laukkanen

Johtaja, teollisuuden digitalisaatio

harri.laukkanen@gofore.com

+358 43 820 0482

Takaisin ylös