Ohjelmistoarkkitehti

Ohjelmistoarkkitehti

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Ohjelmistoarkkitehtina sinulla on vuosien kokemus ohjelmistoalalta ja hallitset sujuvasti lukuisia teknologioita ja ohjelmointikieliä. Otat mielelläsi vastuuta ja osaat auttaa niin asiakkaita kuin kollegojasi parantamaan suorituskykyään. Arvostamme erityisesti näkemyksellisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimilähtöisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja. Ohjelmistoarkkitehtinä pääsee suunnittelemaan ja johtamaan kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita, jolloin aiemmasta valmennus- ja sparrailukokemuksesta on hyötyä tässä roolissa.

"Olen Pasi Kallioniemi ja työskentelen Goforella ohjelmistoarkkitehtina. Nykyinen asiakkuuteni on Opetushallitus, jonka vastuulla on koulutuksen kehittäminen Suomessa sekä siihen liittyvä järjestelmäkehitys. Yksi asiakkuuden keskeinen kokonaisuus on Opintopolku-palvelu, joka mm. digitalisoi oppijoiden hakuprosessit. Vastuullani asiakkuudessa on Opetushallituksen palvelukokonaisuuden arkkitehtuurin tukeminen. Palvelukokonaisuudessa on yli 100 sovellusmoduulia jotka pohjautuvat mikropalveluarkkitehtuuriin. Moderni infrastruktuuri tukee toimintaa hyvin. Työtehtävät ovat laajat, vaihdellen asiakkaan pääarkkitehtien sparraustuesta, työmäärä- ja teknologia-arvioista, integraatioista, tiimien tukemisesta, aina käytännön sovellus- sekä infrastruktuurikehitykseen. Tärkeitä tavoitteita itselleni on ollut myös arkkitehtuurin modernisointi, josta esimerkkeinä voisi mainita ratkaisujen yksinkertaistamista, infrastruktuurin uudistamista, sopivissa määrin yhteiskäyttöisten komponenttien hyödyntämistä sekä datan duplikoinnin vähentämistä. Juuri tällainen tekninen hands-on tekeminen, mutta samaan aikaan hyvin laaja-alainen toimenkuva, on tarjonnut kehittävää tekemistä itselleni jo usean vuoden ajan ja on ollut oikeastaan juuri sitä mitä kaipasinkin kun tulin Goforelle. Alunperin syy miksi hakeuduin Goforelle oli se, että koin goforelaiset mukavan maanläheisinä ja luotettavina sekä kovan osaamistason omaavina konsultteina.”

Pasi Kallioniemi

Software Architect

Avainsanat

mikropalveluarkkitehtuurit, JVM-kielet, frontend-tekniikat, relaatio/NoSql-kannat, integraatiot, pilvipalvelut, sovelluskehitysprosessit, tietoturva, skaalautuvuus, tieto- ja prosessimallinnus

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.