Liity joukkoon

Ohjelmistoarkkitehti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme kasvavaan joukkoomme ohjelmistoarkkitehteja erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Projekteissa riittää valinnanvaraa ja käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, Node.js, Typescript, React, React Native, Vue.js, Angular, C#, .NET, Python, AWS, Azure. Tärkeää on, että löydämme juuri sinua kiinnostavan projektin!

Voit päästä mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin – tarjolla on aidosti merkityksellisiä julkisen ja yksityisen sektorin projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään. Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan. Tule rakentamaan ja kehittämään merkityksellisiä digitaalisia palveluita kanssamme. Esimerkkejä asiakkaistamme: Metso, Aimo Park, TE-Digi, Digi- ja Väestötietovirasto ja DigiOne.

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjelmistoalalta ja hallitset sujuvasti lukuisia teknologioita ja ohjelmointikieliä
  • Käytännön osaamista joistain projekteissamme käytetyistä teknologioista: React, Java, Node.js, Typescript, C#, .NET, Azure ja AWS
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito
  • Aiempi valmennus- ja sparrailukokemus katsotaan eduksi

Ohjelmistoarkkitehtina pääset suunnittelemaan ja johtamaan kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita. Työskentelet osana ketterää kehitystiimiä ja osallistut kehitykseen kädet savessa. Kehitystyön lisäksi olet kokonaisvaltaisesti mukana asiakkuudessa tai projektissa koko sen elinkaaren ajan ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa liiketoimintasuunnitelman muuntamisessa tekniseksi tiekartaksi. Tuet sekä tiimiä että asiakkaan tuoteomistajaa arkkitehtuurityössä ja kehität pidemmälläkin aikavälillä kestäviä ratkaisuja. Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Arvostamme monipuolista kokemusta, mutta samaan aikaan haluamme tarjota kasvun paikkoja niin uusien teknologioiden kuin toimialojen suhteen. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan urapolkuusi ja siihen, millaiseksi roolisi muodostuu. Goforelaisuuden ytimessä on myös oman osaamisen jakaminen, ja voitkin halutessasi toimia esimerkiksi mentorina nuoremmille kehittäjille tai järjestää sisäisiä tietoiskuja.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen. Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen. Lisäksi kaikki ohjelmistoarkkitehtimme kuuluvat Goforen ohjelmistoarkkitehtien yhteisöön, jossa järjestetään esim. erilaisia tietoiskuja, sparraillaan ja kehitetään yhdessä osaamistamme. Yhteisömme huolehtii jäsenten osaamisen kehittymisestä ja tarjoaa samalla myös mainiota vertaistukea.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Sertifiointibonukset ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy)
  • Lounas-, liikunta- ja työmatkaetu
  • Hieronta-, hammaslääkäri- ja polkupyöräetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
  • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Malaga, Oulu, Remote, Tallinn, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös