Liity joukkoon

Ohjelmistoarkkitehti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme kasvavaan joukkoomme ohjelmistoarkkitehteja erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Projekteissa riittää valinnanvaraa ja käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, Node.js, Typescript, React, React Native, Vue.js, Angular, C#, .NET, Python, AWS, Azure. Tärkeää on, että löydämme juuri sinua kiinnostavan projektin!

Voit päästä mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin – tarjolla on aidosti merkityksellisiä julkisen ja yksityisen sektorin projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään. Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan. Tule rakentamaan ja kehittämään merkityksellisiä digitaalisia palveluita kanssamme.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen. Valitset vapaasti etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.

Goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

  • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuus valita missä ja miten teet työsi
  • Yhteisöllisen kulttuurin, kaikille avoimia tapahtumia ja aktiiviset kilta- ja kerhotoiminnat
  • Vaikuttamis- ja sertifiointibonukset (AWS, Azure, Scrum)

Mitä toivomme sinulta

Ohjelmistoarkkitehtina työskentelet osana ketterää kehitystiimiä ja osallistut kehitykseen kädet savessa. Sinulla on vuosien kokemus ohjelmistoalalta ja hallitset sujuvasti lukuisia teknologioita ja ohjelmointikieliä.

Ohjelmistoarkkitehtina pääset suunnittelemaan ja johtamaan kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita, jolloin aiemmasta valmennus- ja sparrailukokemuksesta on hyötyä tässä roolissa. Kehitystyön lisäksi olet kokonaisvaltaisesti mukana asiakkuudessa tai projektissa koko sen elinkaaren ajan ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa liiketoimintasuunnitelman muuntamisessa tekniseksi tiekartaksi. Tuet sekä tiimiä että asiakkaan tuoteomistajaa arkkitehtuurityössä ja kehität pidemmälläkin aikavälillä kestäviä ratkaisuja. Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Arvostamme monipuolista kokemusta, mutta samaan aikaan haluamme tarjota kasvun paikkoja niin uusien teknologioiden kuin toimialojen suhteen. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan urapolkuusi ja siihen, millaiseksi roolisi muodostuu. Goforelaisuuden ytimessä on myös oman osaamisen jakaminen, ja voitkin halutessasi toimia esimerkiksi mentorina nuoremmille kehittäjille tai järjestää sisäisiä tietoiskuja.

Yrityskielemme on englanti, mutta monessa asiakasprojektissamme työskentelyyn käytetään suomen kieltä. Suomen kielen osaaminen ei ole meille välttämättömyys, mutta se helpottaa asiakasprojekteihimme työllistymistä, ja katsotaan siten eduksi rekrytointiprosessissamme.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

”Olen Pasi Kallioniemi ja työskentelen Goforella ohjelmistoarkkitehtina. Nykyinen asiakkuuteni on Opetushallitus, jonka vastuulla on koulutuksen kehittäminen Suomessa sekä siihen liittyvä järjestelmäkehitys. Yksi asiakkuuden keskeinen kokonaisuus on Opintopolku-palvelu, joka mm. digitalisoi oppijoiden hakuprosessit. Vastuullani asiakkuudessa on Opetushallituksen palvelukokonaisuuden arkkitehtuurin tukeminen. Palvelukokonaisuudessa on yli 100 sovellusmoduulia jotka pohjautuvat mikropalveluarkkitehtuuriin. Moderni infrastruktuuri tukee toimintaa hyvin. Työtehtävät ovat laajat, vaihdellen asiakkaan pääarkkitehtien sparraustuesta, työmäärä- ja teknologia-arvioista, integraatioista, tiimien tukemisesta, aina käytännön sovellus- sekä infrastruktuurikehitykseen. Tärkeitä tavoitteita itselleni on ollut myös arkkitehtuurin modernisointi, josta esimerkkeinä voisi mainita ratkaisujen yksinkertaistamista, infrastruktuurin uudistamista, sopivissa määrin yhteiskäyttöisten komponenttien hyödyntämistä sekä datan duplikoinnin vähentämistä. Juuri tällainen tekninen hands-on tekeminen, mutta samaan aikaan hyvin laaja-alainen toimenkuva, on tarjonnut kehittävää tekemistä itselleni jo usean vuoden ajan ja on ollut oikeastaan juuri sitä mitä kaipasinkin kun tulin Goforelle. Alunperin syy miksi hakeuduin Goforelle oli se, että koin goforelaiset mukavan maanläheisinä ja luotettavina sekä kovan osaamistason omaavina konsultteina.” (Pasi Kallioniemi, Software Architect)

Freelancing? Oh yes!

Työsuhteen muoto ei enää määrittele työmahdollisuuksia joita voit valita. Voit tarjota meille osaamistasi myös freelancerina. Valitse alla olevassa hakulomakkeessa ’Freelancer’ niin yhdistämme sinut oikeiden ihmisten kanssa.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Freelancing, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Malaga, Oulu, Remote, Tallinn, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös