Ohjelmistoarkkitehti

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja haemme nyt joukkoomme kokenutta ohjelmistoarkkitehtia tiimimme luotetuksi mentoriksi ja asiakkaan sparraajaksi Tampereen tai Helsingin toimistollemme.

Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin ja saat työskennellä osaavassa ja mukavassa porukassa merkityksellisten ja näkyvien projektien parissa, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

Miksi Gofore?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi monin tavoin ja Gofore Crew Coach on oppaasi menestykseen. Voit koulutusten ja kurssien lisäksi myös hypätä mukaan Kilta-ryhmiin, joita ovat mm. Internet of Things, Cloud as a Competence (CaaC) ja Frontend Competence Collective.

Etuvalikoimamme on laaja ja mukaan mahtuu peruspaketin lisäksi myös erityisherkkuja, joista tuoreimpina hammashoito, silmälasit ja Spotify. Pidämme yllä Gofore-henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja saunailtoja.

Teemme työmme pieteetillä ja ammattitaidolla. Modernit teknologiat ovat osa arkeamme ja pääset valitsemaan niin omat työvälineesi kuin käyttämäsi teknologiat. Työtehtävät ja projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimme aikaansa seuraavia ohjelmistoammattilaisia, joissa asiantuntemus ja osaaminen kohtaavat yrittäjähenkisyyden. Rautaisen teknisen ammattitaidon lisäksi arvostamme hyviä kommunikaatiotaitoja, sillä tiimityö on keskiössä. Työkulttuurimme sopii avoin keskustelu ja toimeen tarttuminen.

Ohjelmistoarkkitehtina sinulla on vuosien kokemus ohjelmistoalalta ja hallitset sujuvasti lukuisia teknologioita ja ohjelmointikieliä. Haluat vastuullisen roolin, etkä pelkää syvään päätyyn hyppäämistä. Odotamme näkemyksellisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimilähtöisyyttä ja kykyä ratkoa ongelmia. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä johtamaan ja suunnittelemaan kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita.

Hakemukset

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi. Lähetäthän sen viimeistään 25.3.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana.