Blogi 16.10.2017

Gofore kehittämään Kelan strategiaa ja johtamisjärjestelmää

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

kela, kansaneläkelaitos, strategia, johdon konsultointi
Kela on valinnut Goforen toimittajaksi strategian toimeenpanon edistämiseksi. Lokakuussa 2017 käynnistyvä yhteistyö pitää sisällään strategiatyön ja organisaation kehittämisen asiantuntijapalveluja.
Alkava yhteistyö on johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelujen puitejärjestely, joka tukee Kelan vision ja strategisten tavoitteiden saavuttamista. Goforen johdon konsultoinnin asiantuntijat toimivat strategiatyön, johtamisjärjestelmän ja kehittämisohjelmien asiantuntijoina ja valmentajina. Valmennusten kohderyhmää ovat kaikki Kelan strategian toimeenpanoon osallistuvat, eli asiantuntijat, esimiehet ja ylimmän johdon edustajat.
Asiakasvaikuttavuuden tilannekuva johtamisen lähtökohtana
Kelan tavoitteena on tarjota erinomainen asiakaskokemus sekä sisäisille että ulkoisille asiakkailleen. Kela haluaa myös ketteröittää kehittämistoimintaansa tietojärjestelmätyössä. Näiden tavoitteiden toteutumiseksi johdon on kyettävä arvioimaan ja muuttamaan strategiaa tarvittaessa nopeastikin.
– Kelan tavoitteena on asiakaslähtöisesti parantaa ja kehittää toimintaansa, sanoo Kelan strategiapäällikkö Heli Korhola. Vaikuttavuus yhteiskunnassa ja aktiivinen toimiminen verkostoissa ovat tärkeitä panostusalueita.
Gofore tarjoaa Kelalle ennakkoluulottomasti uusia menetelmiä ja työtapoja strategiatyöhön sekä strategian käytäntöön viemiseen. Esimerkiksi uudet vaikuttavuuden johtamisen menetelmät ja työtavat ovat Kelassa ajankohtaisia.
– Nyt alkava yhteistyö osoittaa Kelan ennakkoluulotonta kehittämisotetta sekä valmiutta hyväksyä uudenlaiset ketterät strategisen johtamisen tavat. Tämä lupaa hyvää asiakkaamme uudistumiskyvyn kannalta. Goforelle yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden olla mukana tekemässä yhteiskunnan kannalta merkittävää työtä, kertoo Goforen digitaalisen muutoksen konsultoinnin johtaja Mikael Nylund.
Goforen suunnitelma strategisen kehittämisen johtamiseksi sai kiitosta erityisesti asiakaslähtöisyydestään. Myös ymmärrys Kelan toimintaympäristöstä ja tulevaisuuden ennakoinnista keräsivät kiitosta.
– Yhteiskunnan on digitalisoinnin myötä mahdollista muuttua ennakointikykyisemmäksi. Menemme kohti aidosti asiakaskeskeistä ajattelua, sanoo Goforen johtava konsultti Petri Takala.
Lisätietoa:
Mikael Nylund
Johtaja, digitaalisen muutoksen konsultointi
Puh. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Gofore Oyj

Takaisin ylös