Blogi 14.7.2017

Gofore tukee kotimaista kuvataidetta

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Jukka Virkkunen: Heat

Goforen Tampereen-toimistolla nautiskellaan syksystä alkaen kotimaisesta kuvataiteesta, kun 12 abstraktia taideteosta on ripustettu paikoilleen. Taide luo virikkeellisyyttä ja lisää työn tekemisen luovuutta. Monet hankituista teoksista ovat taitelijoiden Elina Ruohosen ja Jukka Virkkusen käsialaa. Mukana on myös taitelija Vesa Aaltosen valokuvateoksia.
Kolmikosta Elina Ruohonen on mukana keväällä julkaistussa Taloustaidon Kuvataiteen kuumalla listalla. Vesa Aaltonen tunnetaan erityisesti abstrakteista luontovalokuvistaan, ja Jukka Virkkusta pidetään tulevaisuuden nimenä kotimaisessa taidekentässä.
Taidehankinnat lisäävät goforelaisten ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Lisäksi halutaan tukea kotimaista kuvataiteen tekemistä.
”Haluamme, että yrityksemme kasvu heijastuu muuallekin. Taiteilijoiden tukeminen sopii tähän hyvän tekemisen kulttuuriimme”, toteaa Timur Kärki, Goforen toimitusjohtaja.
Taideteokset hankitaan kuvataiteen verkkokauppa Taikosta, jossa yli 400 ammattitaiteilijaa myy maalauksia, grafiikkaa, valokuvataidetta ja veistoksia. Valikoimassa on reilut 4 000 teosta.
 

Gofore Oyj

Takaisin ylös