Blogi 12.9.2022

Ohjelmistokehittäjä: Isot projektit kehittävät teknistä osaamistani

Gofore Crew

Kuvassa mieshenkilö istuu tietokoneen ääressä Goforen toimistolla

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Kokeneena ohjelmistokehittäjänä Petteri Innanmaa arvostaa työssään itseohjautuvuutta sekä sitä, että pääsee hyödyntämään teknisiä vahvuuksiaan eli typescript-, React-, React Native- ja NodeJS -osaamistaan.

Petterillä on yli kymmenen vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä ja viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt Goforella.

”Kaikissa Goforen projekteissani olen päässyt työskentelemään vahvuusalueellani eli typescriptillä, Reactilla ja NodeJS:lla. Kokemusta on karttunut myös muista teknologioista, kuten NextJS, AWS, Github, Redux, Clojure, Docker, GraphQL, React Native, playwright, PostgreSQL”, kertoo Petteri.

Monipuoliset projektit

”Olen ratkonut esimerkiksi Design-systeemin käyttöönottoa, miljoonia kuukausikävijöitä palvelevien frontend-sovelluksien suorituskykyhaasteita, Monorepoon siirtymistä ja kehitysympäristön parannuksia. Lisäksi olen esimerkiksi tehnyt todella ison asunnonsyöttölomakkeen arkkitehtuurin suunnittelun ja toteutuksen.”

Lisäksi Petteri on pystyttänyt kehitysympäristöjä, perustanut projektin nollasta, parantanut automatisointia sekä kehittänyt tiimin devauskäytäntöjä.

Tiimityöskentelytaidot ja projektiosaaminen

Petteri huomaa kehittyneensä Goforen projekteissa erityisesti tiimissä työskentelyssä ja projektiosaamisessa. Myös isot projektit ovat kasvattaneet hänen teknistä osaamistaan huimasti.

”Teknisesti olen oppinut paljon testauksesta, tietoturva-asioista, käytettävyyden huomioinnista, projektin elinkaaren hallinnasta, hyvistä devauskäytännöistä sekä kestävän ja ylläpidettävän koodin kirjoittamisesta.”

”Saan toimia itseohjautuvasti ja päättää omista asioistani”

Petteri arvostaa Goforella itseohjautuvuutta ja työnantajan tukea erilaisissa elämäntilanteissa.

”Goforella saan olla täysin oma itseni, toimia itseohjautuvasti, päättää omista asioistani, ja arvostan, että työntekijöihin luotetaan. Haastavissa elämäntilanteissa olen saanut kiitettävästi ymmärrystä ja tukea.”

Etsimme kasvavaan joukkoomme ohjelmistokehittäjiä

Lue lisää ja hae

Vahvuutenamme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa sekä työssä että sen ulkopuolella.

Katso avoimet työpaikkamme ja liity joukkoon!

Gofore Crew

Gofore Oyj

Takaisin ylös