Blogi 6.1.2022

Ohjelmistokehittäjä: ”Koneiden kehittäminen palkitsee”

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Devecto on nyt osa Gofore-perhettä. Yhdessä Gofore ja Devecto tarjoavat älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativaa ohjelmistosuunnittelua, niihin liittyviä palveluja ja työkaluja.

“Aloitin työurani Devectolla vuoden 2015 alussa liikkuvien koneiden ohjelmistokehitystä tekevässä tiimissä, jossa työskentelen edelleen. Ammattikorkeakoulun opinnot antoivat hyvät perustiedot ohjelmistokehittäjän työlle, mutta kokemukseni on, että tämän homman oppii vasta työtä tekemällä.

Liikkuvien koneiden ohjelmistokehitys on monipuolista ja vastuullista työtä. Palkitsevinta työssäni on se, että saan olla tekemisissä oikeiden koneiden kanssa. Koodi tehdään tietokoneen ääressä, mutta kehitystyön tulokset voi nähdä konkreettisesti koneen toiminnassa.

Meillä luotetaan työntekijöihin, eikä kenenkään tulemisia ja menemisiä seurata kellokortin kanssa. Ilmapiiri on innostunut ja rento. Täällä voi itse vaikuttaa siihen, millaisissa projekteissa työskentelee ja kuinka paljon vastuuta itselleen ottaa. Kun hoitaa hommansa oma-aloitteisesti parhaansa mukaan, niin on myös mahdollisuus edetä urallaan.

Nykyinen tiiminvetäjän tehtäväni edellyttää, että olen perillä siitä, mitä tiimin jäsenet tekevät. Tarvittaessa neuvon muita ja huolehdin, että projekti etenee suunnitelmien mukaan. Esimiestehtävä velvoittaa toimimaan esimerkillisesti ja ratkaisemaan ongelmatilanteet nopeasti sujuvan työnteon ja hyvän työilmapiirin ylläpitämiseksi.

Devecto yhdessä Goforen kanssa on kasvava ja kannattava yritys, joka on hyvä paikka tehdä töitä.”

Avoin työpaikka: Sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Rekrytoimme kehittäjiä, joilla on palo työskennellä älykkään teollisuuden parissa. Hankkeemme ulottuvat koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin.

devecto

rekrytointi

Petrus Lehtola

Petrus työskentelee ohjelmistokehittäjänä ja tiiminvetäjänä. Työssään hän saa olla tekemisissä oikeiden koneiden kanssa sekä auttaa kollegoitaan ongelmanratkaisussa ja sujuvan työnteon mahdollistamisessa.

Takaisin ylös