Blogi 5.1.2022

Paikatonta työtä: ”Ei väliä, missä teet, kunhan teet hyvin”

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Devecto on nyt osa Gofore-perhettä. Yhdessä Gofore ja Devecto tarjoavat älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativaa Ohjelmistosuunnittelua, niihin liittyviä palveluja ja työkaluja.

“Toimin Devecton Kajaanin toimipisteen vetäjänä. Toimenkuvani on monipuolinen: vastaan Pohjois-Suomen alueen projektihankinnasta, projektien etenemisestä ja konttorin toiminnan pyörittämisestä. Osallistun myös ohjelmistokehitykseen asiakasprojekteissa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Olen aiemmissa töissäni projektipäällikkönä ja ohjelmistosuunnittelijana havainnut, että minulle mieluisinta työtä on uuden kehittäminen. Sitä saan nykyisessä työssäni tehdä entistä laaja-alaisemmin eri osa-alueilla.

Minulle on tärkeää, että voin jakaa työnantajan kanssa samankaltaiset arvot. Periaate, ”ei väliä missä teet tai miten teet, kunhan teet hyvin”, toteutuu meillä hyvin käytännön arjessa. Työntekijöihin luotetaan ja heille annetaan vapaus tehdä työtään parhaaksi katsomallaan tavalla. Työhön suhtaudutaan ammattimaisesti ja innostuneesti, mutta ilmapiiri on silti rennon letkeä.

Me olemme kuin jalkapallojoukkue. Taustaorganisaatio on hyvin rakennettu ja jokaisella on oma roolinsa kokonaisuudessa. Tärkeintä on saada taidoiltaan sopivimmat pelaajat oikeille paikoille, jotta kunkin parhaimmat kyvyt saadaan koko joukkueen käyttöön. Valmentaa ja harjoitellakin pitää, jotta lopputuloksena olisi harmoninen ja tuloksekas yhteispeli. Ohjelmistokehityksen alalla työntekijöiden osaaminen on avainasemassa siinä, kuinka asiakkaiden kanssa pärjätään maailmalla. Siksi meillä panostetaankin työntekijöiden kouluttamiseen ja kannustetaan osaamisen jakamiseen.

Goforella ja Devectolla on yhdessä kaikki edellytykset päästä mestareiden liigaan. Olemme kasvuhakuinen yritys, jossa vallitsee innostunut tekemisen meininki.”

Ohjelmistokehittäjä, tutustu millaisia uusia työmahdollisuuksia tarjoamme älykkään teollisuuden asiakasprojekteissa. Lue lisää ja katso avoimet työpaikat.

devecto

rekrytointi

Petri Ingalsuo

Business Director, liikkuvat koneet

Petri vastaa Goforella liikkuvien koneiden liiketoiminnasta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus koneiden ja laitteiden tuotekehityksestä, tuotannosta ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. ohjelmistosuunnittelijana ja -arkkitehtina, projektipäällikkönä, tuotantopäällikkönä ja yksikön johtajana.

Takaisin ylös