Turku

Ihmisen kokoinen byroo

Turku

Ihmisen kokoinen byroo

Goforen Turun toimiston tarina alkoi vuonna 2018 muutaman osaajan voimin. Nykyään meitä on jo noin 70 hengen kirjava joukko digitalisaation superammattilaisia. Toimistomme sijaitsee kauppatorin kupeessa Turun kattojen yllä. Korkealta on helpompi nähdä kauas – mutta vaikka näkemykset lentävätkin välillä korkealla, ovat ihmiset silti aina sympaattisia ja jalat tukevasti maan pinnalla.  

Haluamme verkostoitua ja olla aktiivinen toimija Turussa niin asiakkaiden, osaamisyhteisöjen kuin kumppaneittemme kanssa. Meillä löytyy laaja-alaista osaamista digitalisaatio-, kehittämis- ja muutosprojekteihin unohtamatta ylläpitopalveluja. Yksi tärkein taitomme on näiden erilaisten kyvykkyyksien yhdisteleminen.  

Ota askel mukavuusalueelle!  

Kun sopivan haastavat työtehtävät vievät sinut välillä kuuluisalle epämukavuusalueelle, täytyy vastapainoksi saada riittävästi myös huolenpitoa, hassuttelua ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Turun toimistomme on juuri tällainen mukavuusalue. Ihmisen kokoisessa toimistossamme kollegan olkapää tai sparrailuseinä on aina lähellä. 

Teemme aktiivisesti tekoja sen eteen, että jokainen tulee nähdyksi ja on osa yhteisöämme. Vaalimme inhimillistä ilmapiiriä joka päivä. Vaikka työskentelemme tahoillamme merkityksellisissä projekteissa ja toimimme erilaisten teemojen parissa, on meillä aina se yhteinen kotipesä, johon palata purkamaan tai latautumaan.  

Täällä sinäkin voit luoda juuri itsellesi parhaan työarjen. 

Ota yhteyttä Vioon tai Jussiin, niin jutellaan lisää työntekemisestä meillä! 

Lue lisää Goforesta työnantajana: Liity joukkoon

Uskomme, että tältä mukavuusalueelta löytyy myös eväät onnistuneeseen asiakasyhteistyöhön. Meidän asiakkaanamme saat avuksesi juuri oikean osaamisen lisäksi sitoutuneen, innostuneen ja toiset huomioon ottavan tiimin.  

Meiltä löydät aina ajantasaisen digitalisaation asiantuntemuksen. 

Ota yhteyttä Eeroon tai Villeen, niin jutellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista. 

Avoimet työpaikat Turussa