Liity joukkoon

Avoin työhakemus

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etkö löytänyt sopivaa roolia?

Jos et löytänyt avointen tehtäviemme joukosta sopivaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kuulemme mielellämme kokemuksestasi mahdollisimman konkreettisten esimerkkien kautta ja mikä sinua motivoi. Toivottavasti olet jo tutustunut liiketoimintaamme sen verran, että sinulla on itselläsi visio tulevasta urapolustasi meillä. Voit tutustua palvelu- ja osaamisalueisiimme tarkemmin esimerkiksi täällä.

Luemme jokaisen hakemuksen huolella ja tarkastelemme työmahdollisuuksia läpi koko Goforen. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteyksissä. 🧡

Huomioithan, että konsulttiyrityksenä rekrytointimahdollisuutemme vaihtelevat asiakastarpeidemme ja tulevaisuuden osaajatarpeiden mukaan. Tyypillisesti odotamme konsulteiltamme usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä asiakasprojektiemme luonne vaatii tiettyä osaamistasoa.

Lisäksi meitä goforelaisia yhdistää ratkaisukeskeinen ote työhön, uteliaisuus uuden oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen, kyky viestiä selkeästi ja valmiudet johtaa itseään. Haluamme olla hyvä työpaikka kaikille, joten arvostamme myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Oletko vielä urasi alussa?
Ajoittain tarjoamme mahdollisuuksia myös uransa alussa oleville IT-alan osaajille. Ilmoitamme näistä erikseen ja julkaisemme ne avoimet työpaikat -sivuillamme. Tällä hetkellä meillä on hyvin rajatusti tarjota harjoittelu-, opinnäyte- tai kesätyöpaikkoja.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Braunschweig, Espoo, Freelancing, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Madrid, Malaga, Munich, Oulu, Remote, Tallinn, Tampere, Turku

Rekrytointi Goforella

Lue mitä tapahtuu, kun lähetät hakemuksesi.  

Hakemus, haastattelut ja sopimukset – perinteinen, mutta toimiva malli. Meille hakemus tai muu ensikontakti on ennen kaikkea keskustelun aloitus, jonka kautta saamme läpileikkauksen osaamisestasi ja ammatillisesta elämästäsi. Haluamme kuulla, mikä sinua motivoi!

Lue lisää

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös