Liity joukkoon

Avoin työhakemus

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etkö löytänyt sopivaa roolia?

Jos et löytänyt avointen tehtäviemme joukosta sopivaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kuulemme mielellämme kokemuksestasi mahdollisimman konkreettisten esimerkkien kautta ja mikä sinua motivoi. Toivottavasti olet jo tutustunut liiketoimintaamme sen verran, että sinulla on itselläsi visio tulevasta urapolustasi meillä.

Luemme jokaisen hakemuksen huolella ja teemme varmasti myös vastatarjouksen, jos näemme sinussa potentiaalia johonkin meillä avoimeen tehtävään. 🧡

Valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Toimipistettä

Munich, Espoo, Malaga, Freelancing, Kajaani, Oulu, Madrid, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Remote, Tallinn, Braunschweig

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös