Liity joukkoon

Testiautomaatiokehittäjä

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Goforen kasvun myötä etsimme Testiautomaatiokehittäjiä osaksi Goforen asiantuntijayhteisöä

Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Goforen kasvu on kannattavaa ja haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa saada aikaiseksi positiivista vaikuttavuutta ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. Elisa, Kone, Verohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät.

Lisäksi työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Valtra ja Bosch. Konsultoinnin ohella palvelemme asiakkaita Test Automation Hubimme avulla. Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin, joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Mitä toivomme sinulta

Koemme tärkeäksi, että haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Meillä valitset vapaasti etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Edellä mainittujen lisäksi toivomme, että:

  • Sinulla on vahva ymmärrys testiautomaatiosta ja Robot Framework tai vastaava on sinulla hyvin hallussa.
  • Ohjelmoit sujuvasti esim. Pythonilla tai Javalla
  • Sinulla on kokemusta DevOps-työskentelystä ja CI-työkaluista esim. Jenkins tai VSTS/Azure DevOps
  • Versionhallinta on tuttua (esim. Git)
  • Olet kehittänyt jo testiautomaatiokirjastoja ja avainsanoja sekä sinulle on muodostunut omia hyväksi kehittyneitä käytäntöjä ja näkemyksiä testiautomaatiosta ja jatkuvasta integroinnista
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku

Tutustu testiautomaatiokehittäjäämme Katarinaan

Olen tietoturvasta kiinnostunut testiautomaatiokonsultti. Heti alusta asti olen päässyt kehittämään myös tietoturvaosaamistani Goforella. Asiakastyön lisäksi meillä aikaa varataan itsensä kehittämiseen ja saan vapaasti päättää mitä haluan kehittää. Minulle luontaisin tapa oppia on lukemalla ja tekemällä, joten olen ollut erityisen innostunut meidän Kampin toimiston kirjahyllystä, josta olenkin jo löytänyt mielenkiintoisia kirjoja ohjelmistokehitykseen ja hakkerointiin liittyen. Meillä on lisäksi kuukausittaisia Q Monthly -koulutuspäiviä, joissa voi jakaa omaa osaamistaan tai keskittyä vaan oppimaan uutta. Tykkään autonomiasta oman tekemisen suhteen. Tuntuu hyvältä, että luotetaan siihen, että teen oikeita asioita.

Lue lisää!

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös