Liity joukkoon

Testiautomaatiokehittäjä

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Kokenut testiautomaatiokehittäjä, pohditko kesälomalla laiturinnokassa uusia tuulia? Harkitse Goforelle hakemista Testiautomaatiokehittäjäksi! 

Goforella työskentelee yli 100 testiautomaatiokehittäjää ja yhteensä yli 180 testauksen ja laadunvarmistuksen ammattilaista osana vaihtelevia ja kiinnostavia asiakasprojekteja. Olemme Suomen suurimpia testauksen ja laadunvarmistuksen yhteisöjä, ja tiedämme että joukossa on voimaa; ongelmia meillä ei tarvitse kohdata yksin ja ammatillista sparrailua on aina helposti saatavilla osaavilta kollegoilta. Haluamme löytää sinulle vahvuuksiisi nojaavia, kiinnostavia projekteja, joissa pääset kehittymään ammattilaisena ja oppimaan uutta.

Ansaitsemme leipämme asiakastyöstä konsultteina. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm.  Elisa, Kone, Verohallinto), joiden asiakasprojekteja yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät.

Lisäksi työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Valtra ja Bosch. 

Mitä tarjoamme sinulle

Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Goforen kasvu on kannattavaa ja haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa saada aikaiseksi positiivista vaikuttavuutta ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Testiautomaatiokehittäjiämme yhdistää ylpeys omasta työstä laadun edistämisessä asiakasprojekteissamme ja halu oppia ja kehittyä ammattilaisina. Osaamistamme ylläpidämme projektien ohella muun muassa kerran kuussa kokoontuvan testiautomaatiokillan voimin, jossa vaihdetaan ajatuksia ja opitaan yhdessä testiautomaatioskenen ajankohtaisimmista asioista. Osaamisen kehittämiseen kannustamme myös mm. tukemalla sertifiointien suorittamista ja tarjoamalla lisenssejä oppimisalustoille.

Mitä toivomme sinulta

Koemme tärkeäksi, että haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Projektitarjonnastamme löytyy edustettuna monipuolisesti erilaisia rooleja ja teknologioita, joissa voit syventää osaamistasi ja ottaa haltuun uusia kokonaisuuksia. Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • Sinulla ainakin muutaman vuoden kokemus  testiautomaatiosta ja Robot Framework tai vastaava on sinulla hyvin hallussa.
  • Ohjelmoit sujuvasti esim. Pythonilla tai Javalla
  • Sinulla on kokemusta DevOps-työskentelystä ja CI-työkaluista esim. Jenkins tai VSTS/Azure DevOps
  • Versionhallinta on tuttua (esim. Git)
  • Olet kehittänyt jo testiautomaatiokirjastoja ja avainsanoja sekä sinulle on muodostunut omia hyväksi kehittyneitä käytäntöjä ja näkemyksiä testiautomaatiosta ja jatkuvasta integroinnista
  • Sinulla on ymmärrystä testauksen kokonaisuudesta ja pystyt osallistumaan myös testikeissien luomiseen.
  • Sinulla on kokemusta suorituskykytestauksesta työkaluilla kuten JMeter ja Locust.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Tehtävä voi asiakasprojektista riippuen edellyttää turvallisuusselvitystä. 

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioithan että, rekrytointimmekin on ansaitulla kesälomalla kesäkuun lopusta elokuun alkuun. Vastaamme viiveellä uusiin hakemuksiin heti lomilta palattuamme! 

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

“Koodaaminen yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen” – Testiautomaatiokonsultti Corey Johnson on aina tulokkaan tukena

Testiautomaatiokonsultti Corey Johnsonin vastuulla on varmistaa, että Goforen asiakkailleen suunnittelemat ohjelmistot täyttävät kaikki niille asetetut laatu- ja toiminnallisuusvaatimukset. Enimmäkseen Python-pohjaisten ympäristöjen parissa työskentelevä Corey on saanut kiitosta kyvystään toimia sillanrakentajana kehittäjien ja johtoportaan välillä – hän huolehtii siitä, että kaikki ymmärtävät mitä pitää tehdä ja miksi.

 

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös