.NET-kehittäjä

Hyppää digitalisoimaan seuraavan sukupolven palveluita kanssamme. Nyt etsimme uusia .NET-kehittäjiä osaksi kokenutta Gofore Crew -tiimiä.

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi ja oma Gofore Crew Coach on oppaasi menestykseen. Voit koulutusten ja kurssien lisäksi myös liittyä kiltoihin, joita ovat mm. Internet of Things, Cloud as a Competence ja Cybersecurity.

Etuvalikoimamme on laaja ja mukaan mahtuu peruspaketin lisäksi myös erityisherkkuja, joista tuoreimpina hammashoito, silmälasit ja Spotify. Pidämme myös yllä Gofore-henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja saunailtoja. Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeä. Olemme vahvassa kasvussa oleva yritys ja maksamme kilpailukykyistä palkkaa.

Etsimme aikaansa seuraavia ohjelmistoammattilaisia, jossa osaaminen kohtaa yrittäjähenkisyyden. Rautaisen ammattitaidon lisäksi arvostamme kommunikaatiotaitoja, sillä teemme työtä tiimeissä ja lähellä asiakasta. Työkulttuurimme sopii avoin keskustelu ja toimeen tarttuminen.

Eduksesi on:

  • vahva ohjelmointiosaaminen.NET-ympäristössä, etua muusta laaja-alaisesta ohjelmointikokemuksesta
  • moderni .NET-kehitys, esimerkiksi C#, F# ja ASP.NET MVC
  • kokemus tai kiinnostus laajentaa omaa osaamistaan moderniin frontend-kehitykseen (Angular, TypeScript, React, Redux) tai muihin open source -teknologioihin (.NET Core, Clojure, Java)
  • näkemys palveluväyläratkaisuista, esimerkiksi Biztalk
  • tietokantaosaaminen, esimerkiksi Microsoft SQL Server
  • kokemus pilvipalveluista, esimerkiksi Azure, AWS
  • vähintään viiden vuoden työkokemus it-alan työtehtävistä

Hakemukset

Sijoita itseesi! Hae nyt, allekirjoita työsopimus ja vastaanota 1 500 euron arvosta Goforen osakkeita. Kampanja on käynnissä 15.2.-30.6.2018. Kampanjasivustolle >>